İPSALA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ VERİLDİ

Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Keşan Hizmet Merkezi, KOSGEB ve Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yükseokulu arasında yapılan protokol doğrultusunda, 1-8 Haziran 2018 tarihleri arasında uygulamalı girişimcilik eğitimi gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Öğr. Gör. Dr. Esra Gürbüz tarafından 2 kur olmak üzere toplam 50 kişiye eğitim verildi. Eğitime İpsala Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yanı sıra kamu kurum çalışanları ile İpsala halkından da katılım oldu.

Eğitime katılan bireylere, uygulamalı girişimcilik konusunda bilgi verilerek işletme kurulumu, yönetimi, denetimi, koordinasyonu ve planlaması ile teknik finansal ve yasal etütlerin nasıl olacağı hakkında akademik ve atölye eğitimi verildi. Girişimcilik eğitimlerinin, gelen taleplere paralel ilerleyen dönemlerde tekrar hayata geçirilmesi planlandı.

Bu içerik 13.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 561 kez okundu.