İPSALA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ VERİLDİ

Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Keşan Hizmet Merkezi, KOSGEB ve Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yükseokulu arasında yapılan protokol doğrultusunda, 1-8 Haziran 2018 tarihleri arasında uygulamalı girişimcilik eğitimi gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Öğr. Gör. Dr. Esra Gürbüz tarafından 2 kur olmak üzere toplam 50 kişiye eğitim verildi. Eğitime İpsala Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yanı sıra kamu kurum çalışanları ile İpsala halkından da katılım oldu.

Eğitime katılan bireylere, uygulamalı girişimcilik konusunda bilgi verilerek işletme kurulumu, yönetimi, denetimi, koordinasyonu ve planlaması ile teknik finansal ve yasal etütlerin nasıl olacağı hakkında akademik ve atölye eğitimi verildi. Girişimcilik eğitimlerinin, gelen taleplere paralel ilerleyen dönemlerde tekrar hayata geçirilmesi planlandı.

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ'NİN MOBİL UYGULAMASI KULLANIMA SUNULDU

Trakya Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın, TÜBAP kapsamında yürüttüğü “Akademik Süreç Yönetimi Projesi”nin en önemli modüllerinden biri olan “Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Mobil Uygulaması” kullanıma açıldı. Mobil uygulama, Öğrenci, Akademik Personel ve İdari Personel olmak üzere 3 farklı ara yüzden oluşuyor. Öğrenciler için geliştir..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLE HIRVATİSTAN BALTAZAR ZAPRESİC UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Trakya Üniversitesi, uluslararası eğitim alanındaki iş birliklerini her geçen gün daha da artırıyor. Bu kapsamda, Trakya Üniversitesi ile Hırvatistan Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Baltazar Zapresic Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vladimir Simovic tarafından imzalanan protokolle, eği..