İPSALA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ VERİLDİ

Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Keşan Hizmet Merkezi, KOSGEB ve Trakya Üniversitesi İpsala Meslek Yükseokulu arasında yapılan protokol doğrultusunda, 1-8 Haziran 2018 tarihleri arasında uygulamalı girişimcilik eğitimi gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Öğr. Gör. Dr. Esra Gürbüz tarafından 2 kur olmak üzere toplam 50 kişiye eğitim verildi. Eğitime İpsala Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yanı sıra kamu kurum çalışanları ile İpsala halkından da katılım oldu.

Eğitime katılan bireylere, uygulamalı girişimcilik konusunda bilgi verilerek işletme kurulumu, yönetimi, denetimi, koordinasyonu ve planlaması ile teknik finansal ve yasal etütlerin nasıl olacağı hakkında akademik ve atölye eğitimi verildi. Girişimcilik eğitimlerinin, gelen taleplere paralel ilerleyen dönemlerde tekrar hayata geçirilmesi planlandı.

YENİ EDİRNE’NİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ KENARI SOSYAL TESİSLERİ

Trakya Üniversitesi’nin Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesisleri’nde, Sağlık Kültür Spor Daire Başkan V. Yücel Kurtdere ve değerli personellerinin katkılarıyla 2018’in ilk aylarında başlayan yenileme ve dönüşüm çalışmaları, sürdürülebilirlik ilkesiyle, tüm hızıyla devam ediyor. Edirne’ye yıllardır hizmet veren tesisler, yenilenen yüzü, her geçen gün daha da artan..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE BİR İLK: ÜNİVERSİTE AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite tarihinde ilk defa düzenlenen iftar yemeği, akademisyenler, idari çalışanlar ve öğrencilerin yoğun katılımıyla, Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’ndeki Bolca Ana Yemekhanesi’nde gerçekleşti. 7 Haziran 2018’de düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 1.000 kişi katıldı. İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Enes Temel’in Kur'an-ı..