HAVSA MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2017 YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Üniversitemiz Havsa Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 03 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Havsa MYO Müdürü Doç. Dr. Ayhan Aytaç, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Üniversitemiz tanıtım filmi izlendi. Filmin ardından okul birincisi Nilay Arslan mezunlar adına bir konuşma gerçekleştirdi.
 
Havsa MYO Müdürü Doç. Dr. Ayhan Aytaç Havsa Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi vererek başladığı konuşmasında “Yüksekokulumuz öğretim elemanları ve idari personeli bizlere emanet ettiğiniz bu gençleri ellerinden geldiğince geliştirmeye, onlara yol göstermeye çalışmışlardır. Bizlere emanet ettiğiniz bu gençlerin üzerine birer çıta daha koyarak onların geleceğe hazırlanmasında büyük adımlar attık. Değerli mezunlarımız, bundan sonraki hayatınızda gireceğiniz işlerde göstereceğiniz performans anlık olmamalı. Her zaman kendinizi yetiştirmenizi, her zaman daha ileri gitmenizi tavsiye ediyor, bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum.” dedi.
 
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu yaptığı konuşmada bugünün bir kutlama günü olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu öğrencilerin bugünlere gelmelerini sağlayan velileri, meslek sahibi olmaları için bilgi ve birikimlerini aktaran hocaları tebrik etti. Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ayrıca mezunlarımızın tatlısıyla, acısıyla uzun bir eğitim sürecini başarıyla tamamladığını belirterek mezunlarımızı tebrik etti. Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu “Diplomanız size avantaj sağlayacaktır. Ama Ülkemize daha fazla hizmet etmek istiyorsanız size üç tavsiyem olacak. Birincisi alanınızın uzmanı olmak ve fark yaratmak için mezun olduktan sonra da kendinizi geliştirin. İkincisi meslek etiğinden hiçbir zaman vazgeçmeyin. Son olarak ise öz değerlerinize sahip çıkın. Bunları yapan kişiler iş bulma sorunu yaşamazlar ve hayatlarında başarılı olurlar." tavsiyesinde bulunarak öğrencilerden hocalarıyla ve Trakya Üniversitesi ile iletişimi koparmamaları isteğinde bulundu.
 
Konuşmaların ardından mezun öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından tören sona erdi.
Bu içerik 05.06.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 2029 kez okundu.