HASTANEMİZİN YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Güçlü kadrosu, teknolojik altyapısı, modern cihazları ve 1100 yatak kapasitesiyle Balkanlara ve tüm bölgeye hizmet veren Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinin yenilenme çalışmaları devam ediyor. Kalkınma Bakanlığının destekleri ile gerçekleştirilen projede Göğüs Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Hematoloji, Cildiye, Radyasyon Onkolojisi, Üremeye Yardımcı Ünite, Beyin Cerrahisi, Endokrin, Enfeksiyon Hastalıkları, Nöroloji, göğüs Cerrahisi ve Romatoloji hasta yataklı servisleri ile öğretim üyelerinin odaları tadilattan geçiriliyor. Tadilat kapsamında tavanlar, zeminler ve oda kapıları değiştirilmekte, vitrifiyeler yenilenmekte, tüm odalara merkezi klima sistemi konulmaktadır.

Gerçekleştirilen bu tadilatların yanı sıra Hastanemiz çamaşırhanesi ve mutfağında da yenileme çalışmaları yapılmaktadır. Tüm çamaşır yıkama, kurutma ve ütü makinelerinin yanı sıra mutfak ekipmanları da yenilenmektedir.
Bu içerik 06 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 833 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..