EDİRNE FOTOĞRAF SEVDALILARI DERNEĞİNDEN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Edirne Fotoğraf Sevdalıları Derneği (EFSED) Başkanvekili Mesut Özder, Genel Sekreter Koray Ustabaşı, Sayman Mehmet Emre Bingül ve Üye Işık Şahin 13 Aralık 2017 tarihinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette dernek üyeleri yapılacak çalışmalar ve projeler hakkında Rektörümüzü bilgilendirirken bir fotoğraf sevdalısı olduğunu ve fotoğraf çekmeyi çok sevdiğini ifade eden Rektörümüz EFSED ailesine her konuda destek sözü vererek ailenin bir üyesi olarak yer alacağını söyledi.

Bu içerik 15 Aralık 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 346 kez okundu.

ÜNİVERSİTEMİZ "TÜRKİYE’NİN 500 BÜYÜK HİZMET İHRACATÇISI"NDAN BİRİ OLDU

Dünya ticaretinde payı her geçen gün artan hizmet ihracatı ile ilgili Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yayımlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı” araştırmasının sonuçlarında Üniversitemiz sektöründe 8. genel sıralamada 474. olarak büyük bir başarıya imza attı. Üniversitemiz, elde ettiği bu başarıyla İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Bü..

YENİ EFOD’UN 38. YIL DÖNÜMÜ ANISINA ÜNİVERSİTEMİZDE SERGİ

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneğinin 38’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 12 Ocak 2017 tarihinde Üniversitemiz Balkan Kongre Merkezi Fuayesinde karma fotoğraf sergisi açılışı gerçekleştirildi. Fotoğraf sanatının usta isimlerinin de fotoğraflarının yer aldığı sergi açılışına Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, MEB Öğret..