DEVLET KONSERVATUVARIMIZDAN BULGARİSTAN’DA 19 MAYIS KONSERİ

Dr. Öğr. Üyesi Musa Eren İşkodralı yönetimindeki Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri Mert Özkan, Nilhan Karataş, Cansu Eray, Sinan Can Çağlar, Ece Dikbıyık, Nil Öniz, Asude Özkara ve Osman Berkem Coşkun’dan oluşan “Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Viyolonsel Topluluğu” 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosluğu’nda bir konser verdi.

Etkinlik öncesi “Dobrin Petkov Ulusal Müzik ve Sahne Sanatları Okulu”nu ziyaret ederek küçük bir dinleti gerçekleştiren topluluk, daha sonra Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosluğu’nda Atatürk’ün sevdiği şarkıları icra etti ve ardından Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosu Sayın Hüseyin Ergani’nin takdir ve teşekkürleri eşliğinde konserine son verdi.

Konuyla ilgili Bulgaristan basınında yayınlanan haber linki: https://www.plovdiv-online.com/kultura/item/92035-turski-muzikanti-sviryat-daychovo-horo-v-plovdiv

Bu içerik 23.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 807 kez okundu.