AVRUPA YERBİLİMLERİ BİRLİĞİ (EGU-2018) GENEL KURULUNDA ÜNİVERSİTEMİZ TEMSİL EDİLDİ

Avrupa Yerbilimleri Birliği (EGU- European Geosciences Union) 2018 Genel Kurulu, 08-13 Nisan 2018 tarihlerinde Viyana’da gerçekleştirildi.106 ülkeden 15 bin 75 kişinin katıldığı genel kurulda 1419 PICO (sözlü+interaktif poster), 4776 sözlü ve 11128 poster sunumu yapıldı.

Ülkemizden de 142 bilim insanın katılım gösterdiği genel kurula, Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Harita ve Kadastro Programı’nda görevli Öğr. Gör. Yener Türen; Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Doğan Uğur Şanlı, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Geomatik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersoy Arslan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda görevli Uzman Simge Tekiç Rahmanlar ile “Spectral Character of GNSS Campaign Measuremnets: Impressions from an Extended Global Network” başlıklı PICO (sözlü+interaktif poster) sunumla katılarak dünya genelindeki bu büyük organizasyonda Üniversitemizi başarılı bir biçimde temsil etti.

Genel Kurula ilişkin sayısal rakamlara http://egu2018.eu/home.html linkinden ulaşılabilir.

Bu içerik 19.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1387 kez okundu.