AİLE EKONOMİSİ – BİR DOKTORLA HAYATI PAYLAŞMAK KONFERANSI

14 Mart Tıp Bayramı Haftası Etkinlikleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu’nun aile ekonomisi ve bir doktorla hayatı paylaşmak konulu söyleşisi 17 Mart 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi Konservatuar Salonu’nda gerçekleştirildi. Konferansa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu yaptığı konuşmada geçmişte ekonomik anlamda çok daha tasarruflu olduğumuzu ancak günümüzde bilinçsizce alışveriş tutkusuna kapıldığımızı belirtti. Bu bilinçsiz alışverişin 80’lerden sonra dış güçlerin bizi tüketmeye yönlendirmesiyle meydana geldiğini ifade etti. Bu tüketmeye bağlı olarak aldığımız eşyalara aşırı önem vermek gibi hatalara düştüğümüzden bahseden Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu daha bilinçli ve tasarruflu bütçe düzenlemesi yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Söyleşi sonunda Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu’na Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından plaket takdim edildi.
Bu içerik 17 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 699 kez okundu.

RUMELİ’YE EN ÇOK HİZMET VEREN EĞİTİM KURUMU: TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

Tek Rumeli TV tarafından düzenlenen "Rumeli'nin En'leri 2017" ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 10 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Törende Üniversitemiz Rumeli’ye En çok Hizmet Veren Eğitim Kurumu Ödülünü aldı. 500 Sivil Toplum Kuruluşunun davet edildiği, 240 Rumeli Balkan Derneğinin katıldığı 20 kategoride yapılan oylama ile belirlenen Rumeli'ye en çok hizmet eden kişi, kurum ve kurul..

BALKAN ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Üniversitesi, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ve Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nun katılımı ile 6 Şubat 2018 tarihinde “Balkan Araştırmaları Çalıştayı” gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesinde gerçekleşen çalıştaya, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İstanbul Üniversitesi Rektör&u..