2018 DÖNEMİ EDİRNE TİM TEB GİRİŞİM EVİ START UP PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

Start Up programlarının amacı ildeki katma değerli ürün ve hizmet geliştirme aşamasında olan girişimcilerin piyasada ayakta kalmasını sağlayarak sağlam temellerde büyümesine yardımcı olmaktır.

Başvuru sonucunda seçilen adayların kabul edilmesi sonucunda periyodik olarak tekrarlanan danışmanlık görüşmeleri neticesinde programlarımız sürmekte olup; bu aşamada ücretsiz ofis alanı kullanımı, eğitimler, networking desteği, girişimcilere fayda sağlayacak ulusal ve uluslararası etkinliklere katılım şansı, yatırımcılar ile tanışma ve sunum yapma olanağı yakalanabilecektir.

http://teblegirisim.com/ üzerinden başvurunuzu 28 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirebilirsiniz.

Bu içerik 08 Ocak 2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 585 kez okundu.

SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ ULUSAL BASININ GÜNDEMİNDEN DÜŞMÜYOR

Üniversitemiz bünyesinde 21 yıldır ziyaretçilerini ağırlayan ve dünyanın en prestijli müzecilik ödüllerinden birinin sahibi olan Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi, 05 Mayıs 2018 tarihinde rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek bir günde 7.500 ziyaretçiyi ağırlamıştı. Her yıl ziyaretçi sayısını istikrarlı bir şekilde artıran, şehrimize gün geçtikçe daha fazla turist kazandıran Sul..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni, 21 Mayıs 2018’de Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yılmaz Çan, İpsala Teknik Meslek Yüksekokulu Müdürü ve MEYOK Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Hayati Arda, Teknik Bilimler Meslek..