KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDAN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Üniversitemiz Keşan Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan ve danışmanlığını Öğr. Gör. Gönül Pekcan’ın yaptığı "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma" adlı proje ekibi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında 20-23 Nisan 2018 tarihlerinde Nevşehir İli Derinkuyu İlçesi Yazıhüyük Gazi İlkokulunda minik öğrenciler için anasınıfı ve oyun alanı düzenlendi. 

Yeni nesillere sosyal dayanışma ve yardımlaşmanın önemli ve güzel taraflarını göstererek farkındalık oluşturulması ile geleceğin büyükleri olan çocuklara 23 Nisan Bayram sevincinin yaşatılması amacıyla proje kapsamında sınıfların boyanması, zemin kaplanması, küçük bir sahne oluşturulması, masa, sandalye, dolap, perde temin edilerek çeşitli oyuncak ve kitap gibi malzemelerin hediye edilmesi gibi çalışmalar gerçekleştirildi. 

Projede görev alan öğrencilerimiz Minel Meriç, İrem Demir, Dilek Çakır, Aleyna Gültekin, Resul Yılmaz, Fatih Tunahan Altıntaş, Ali Yiğit Pekcan, Onur Erdoğan ve Erdal Kapusuz’dur. Ayrıca projenin gerçekleştirilmesinde Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Kök ile Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan önemli katkılar sundular.

 

Bu içerik 25.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 706 kez okundu.