DOÇ. BAYRAM BAYRAMOĞULLARI OBUA USTALIK SINIFI ÇALIŞTAYI

YENİ YUNANİSTAN SELANİK ARISTOTLE ÜNİVERSİTESİ’NE ZİYARET

Trakya Üniversitesi Dış İlişkilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun ve Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Müdürü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz Selanik Aristotle Üniversitesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, Selanik Aristotle Üniversitesi Rektörü Prof. Pericles A. Mitkas, akademisyen ve öğrencilerden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Ariadni Stogiannidou, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başka..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ’NDE “VİYOLONSEL & GİTAR DUO KONSERİ”

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde “Viyolonsel&Gitar Duo” konseri düzenlendi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri, Trakya Üniversitesi’nin davetlisi olarak geldiği Edirne’de, Eğitim Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda bir konser etkinliği gerçekleştirdi. Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı &oum..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BİSİKLET TOPLULUĞU’NDAN “KAMPÜSE YOLCULUK”…

Trakya Üniversitesi Bisiklet Topluluğu, Trakya Ünversiteler Birliği (TÜB) etkinlikleri kapsamında, Kırklareli Üniversitesi’nin düzenlediği “Kampüse Yolculuk” etkinliğine, Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanlarından Ögr. Gör. Bülent Karaşinik eşliğinde katıldı. Kırklareli Atatürk Stadyumu önünden Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür&rsqu..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MÜTERCİM TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ, ALANIN AKADEMİK GELİŞMELERİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencileri, İstanbul Arel Üniversitesi Çeviri Kulübü (ARÇEV) tarafından, Arel Üniversitesi Tepekent Yerleşkesi’nde düzenlenen “Human Translation vs Machine Translation: Competition or Colloboration?” adlı konferansa katıldı. Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Mütercim Tercümanlı..