YRD. DOÇ. DR. MUHARREM ÖZDEN’İN KİTAP TANITIMI VE İMZA GÜNÜ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler ve Türkçe Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muharrem Özden’in Batı Trakya Gümülcine Ağız İncelemesi İsimli Üniversitemiz yayını olan kitabının tanıtım ve imza günüyle ilgili toplantısı Gümülcine Türk Gençler Birliği Konferans salonunda 10 Şubat Cuma günü yoğun bir katılımla gerçekleştirilmiştir. Programa Gümülcine Başkonsolosu Sayın Ali Rıza Akıncı, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü Sayın İbrahim Şerif, Gümülcine Türk Gençlerbirliği Başkanı Sayın Koray Hasan, Bakeş Yönetim Kurulu Başkanı Galip Galip, Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Genel Müdürü Sayın Pervin Hayrullah, basın mensupları ve Gümülcine halkı katılmıştır.

Bu içerik 16 Şubat 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 449 kez okundu.

YENİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..