YRD. DOÇ. DR. MUHARREM ÖZDEN’İN KİTAP TANITIMI VE İMZA GÜNÜ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler ve Türkçe Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muharrem Özden’in Batı Trakya Gümülcine Ağız İncelemesi İsimli Üniversitemiz yayını olan kitabının tanıtım ve imza günüyle ilgili toplantısı Gümülcine Türk Gençler Birliği Konferans salonunda 10 Şubat Cuma günü yoğun bir katılımla gerçekleştirilmiştir. Programa Gümülcine Başkonsolosu Sayın Ali Rıza Akıncı, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü Sayın İbrahim Şerif, Gümülcine Türk Gençlerbirliği Başkanı Sayın Koray Hasan, Bakeş Yönetim Kurulu Başkanı Galip Galip, Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Genel Müdürü Sayın Pervin Hayrullah, basın mensupları ve Gümülcine halkı katılmıştır.

Bu içerik 16 Şubat 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 589 kez okundu.