YRD. DOÇ. DR. MUHARREM ÖZDEN’İN KİTAP TANITIMI VE İMZA GÜNÜ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler ve Türkçe Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muharrem Özden’in Batı Trakya Gümülcine Ağız İncelemesi İsimli Üniversitemiz yayını olan kitabının tanıtım ve imza günüyle ilgili toplantısı Gümülcine Türk Gençler Birliği Konferans salonunda 10 Şubat Cuma günü yoğun bir katılımla gerçekleştirilmiştir. Programa Gümülcine Başkonsolosu Sayın Ali Rıza Akıncı, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü Sayın İbrahim Şerif, Gümülcine Türk Gençlerbirliği Başkanı Sayın Koray Hasan, Bakeş Yönetim Kurulu Başkanı Galip Galip, Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Genel Müdürü Sayın Pervin Hayrullah, basın mensupları ve Gümülcine halkı katılmıştır.

Bu içerik 16 Şubat 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 418 kez okundu.

ATATÜRK HAYRANI YUNAN RESSAM ESERLERİNİ ÜNİVERSİTEMİZE BAĞIŞLADI

14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri" kapsamında Trakya Üniversitesi bir tanıtım standı açtı. Üniversitemiz standını ziyaret eden Yunan Ressam Dimitris Evkarpidis kendi çizdiği Atatürk resimlerin Üniversitemize bağışladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü çok sevdiğini belirten sanatçı “Trakya Üniversitesinin Sel..

REKTÖRÜMÜZ VE BERABERİNDEKİ HEYET SELANİK BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAKİ RESEPSİYONA KATILDI

11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olmak üzere Türkiye’den beş üniversite katıldı. Katılımc..