YENİ ÖĞRENCİLERİMİZE REKTÖRÜMÜZDEN MESAJ

Ailemize hoş geldiniz,
Uzun ve yorucu, yer yer umutsuzluğa kapıldığınız yer yer bunaldığınız ama sonu başarı ile biten uzun bir maratondan sonra yeni hayatınızın ilk soluklarınızı alıyorsunuz. Trakya Üniversitesi ailesine katıldığınız için teşekkür ediyor üstün başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Artık bambaşka bir hayat sizleri bekliyor. Meslek sahibi bireyler olarak mezun olmadan önce öğrencilik hayatınızın bu son evresinin her saniyesini dolu dolu geçirin. 70’den fazla öğrenci kulübünden size uygun olan bir tanesine katılın. Akademik eğitiminizin yanı sıra sosyal ve kültürel olarak da kendinizi geliştirin. Gelişimin önünde hiçbir set duramaz. Sizler de değişerek önünüze çıkan tüm engelleri yıkacaksınız. Trakya Üniversitesinin her ferdi size bu yolda rehber olacak ışık tutacaktır.

Sevgili Öğrenciler,
Bilimin sınırında dolaşın, kendinizi zorlayın, teknolojiyi ve gelişimleri takip edin, girişimcilik ruhunuzun bir parçası olsun.

Edirne de okumak bir ayrıcalıktır, Trakya Üniversitesinde olmak ayrıcalıktır. Bu ayrıcalıkları hem okurken hem de meslek sahibi olduğunuzda göreceksiniz.

Son söz olarak siz Üniversiteli değil Trakya Üniversitelisiniz.

Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu

Bu içerik 09 Ağustos 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 8986 kez okundu.

YENİ BASKI SANATINDA TOKSİK OLMAYAN YÖNTEM VE TEKNİKLER KONFERANS/ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Savaş Kurtuluş Çevik tarafından 08 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliğinde " Baskı Sanatında Toksik Olmayan Yöntem ve Teknikler Konferans/Çalıştayı gerçekleştirildi. Konferans sürecinde Ülk..

YENİ ÜNİVERSİTEMİZ 26. KALİTE KONGRESİ’NDE TEMSİL EDİLDİ

26. Kalite Kongresi KalDer tarafından TÜSİAD ve ZORLU iş birliğiyle 21-22 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ana teması “Dönüşüme Liderlik” olan kongreye KalDer’in davetiyle Üniversitemizi temsilen Kalite ve Strateji Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Arş. Gör. Dr. Işıl Usta katıldı. Beşiktaş Belediyesi Filarmoni Orkestrası..