ÜNİVERSİTEMİZİN YENİ TEMATİK TEKNOPARKININ TEMELLERİ ATILIYOR

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından Teknoloji Geliştirme Bölgesinde bir Tematik Teknopark yapılması kararlaştırılmıştır. Rektörümüz Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu’nun başlattığı bu çalışmada önemli bir adım atıldı.

Üniversitemizin Mühendislik Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyelerinden oluşan bir proje ekibinin destek verdiği ve Trakya Teknoloji Transfer Ofisi Proje Destek Birimi tarafından hazırlanan “Trakya Üniversitesi Tematik Teknopark Fizibilite Raporu” projesi ile Trakya Kalkınma Ajansı Doğrudan Faaliyet Desteği Programına başvurulmuş ve desteklenmeye hak kazanmıştır. Destek miktarı 73.897.00 TL olup, destek sözleşmesi 28 Kasım 2016 tarihinde Trakya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu, Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Trakya Teknopark Genel Müdürü Barış Kocabıyık tarafından imzalandı.

İmza törenine Rektör Yarımcımız Prof.Dr. Mümin Şahin, Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Erdem, Trakya TTO Direktörü Yrd.Doç.Dr. Nilhan Ürkmez Taşkın ve Trakya TTO Proje Destek Birimi Uzmanı Çiğdem Beji katıldı.                  
Bu içerik 29.11.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1111 kez okundu.