ÜNİVERSİTEMİZDEN EDİRNE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE ZİYARET

Üniversite Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin AYDOĞDU, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Vedat Taşkın, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nilhan Ürkmez Taşkın, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cenk Mısırlı, Araştırma Görevlisi Tolga Aksencer, Uzman Güner Tezcan, Trakya TTO ÜSİ Uzman Yardımcısı Barış Karol ve Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Anıl Şahin Edirne Organize Sanayi Bölgesine ziyarette bulundular.

EOSB İmar Müdürü Müjgan Çorbacı ile Üniversitemizin imkanlarının sanayinin ihtiyaçlarına cevap vermesi amacıyla gerçekleştirilecek projelere yönelik adımlar atılmasına karar verildi.

Daha sonra OSB firmalarından ARMOSAN Sıcak Çekme Dikişsiz Boru San. Tic. Ltd. Şti.'nin yetkilisi Tamer Gökmen ile yapılan görüşmelerde Trakya Üniversitesi ve Trakya Teknopark tarafından proje ve üretim aşamasında verilebilecek hizmetler değerlendirildi.
Bu içerik 12.02.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1326 kez okundu.