ÜNİVERSİTEMİZ İLE VELIKO TURNOVO ST. CYRIL AND ST. METHODIUS ÜNİVERSİTESİ ARASINDA ERASMUS ANLAŞMASININ GENİŞLETİLMESİ KARARLAŞTIRILDI

Balkan Üniversiteler Birliği Üyesi olan Veliko Turnovo St. Cyril and St. Methodius Üniversitesi ile Trakya Üniversitesi arasında 17 Eylül 2015 tarihinde iki üniversite arasında var olan Erasmus anlaşmasının Matematik Bölümün de dahil edilerek genişletilmesine ve iki üniversite arasında öğrenci ile personel değişiminin yapılmasına karar verildi.

Konuya ilişkin protokol,  Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük tarafından imzalandı. Veliko Turnovo St. Cyril and St. Methodius Üniversitesini temsilen Doç. Dr. Milen Hristov ve Doç.Dr. Galya Nakova da Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü bu vesile ile ziyaret etti. Anlaşma kapsamında, Veliko Turnovo St. Cyril and St. Methodius Üniversitesi öğretim üyeleri Üniversitemiz Fen Fakültesi Matematik Bölümünde 14-19 Eylül 2015 tarihleri arasında misafir öğretim görevlisi olarak ders vermektedirler.

Ziyaret esnasında ayrıca Doç. Dr. Yasemin Çengellenmiş de bulundu.

Bu içerik 17.09.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1446 kez okundu.