ÜNİVERSİTEMİZ İLE TETOVA DEVLET ÜNİVERSİTESİ İŞ BİRLİĞİNDE BİLİMSEL KONFERANS

Üniversitemiz ve Makedonya Tetova Devlet Üniversitesi iş birliğinde “1st International Scientific  Conference of Faculty of Medical Science" Konferansı 03-04 Haziran 2016 tarihleri arasında Tetova-Makedonya’da gerçekleştirildi.

Tetova Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti açılış konuşmasında iki Üniversite ve Tıp Fakülteleri arasındaki yakın iş birliğinin artarak süreceğine olan inancını dile getirdi ve Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Yağız’a konferansın düzenlenmesi ve iş birliğinin artırılmasına yönelik çabaları dolayısı ile teşekkür etti.  

Halk Sağlığı açısından önemli konuların ele alınarak tartışıldığı ve Makedonya, Arnavutluk ve Kosova’dan çok sayıda katılımcı ile gerçekleştirilen konferansa Üniversitemizden Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Sedat Üstündağ ve Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu ile Biyoistatistik ve Tıbbi Bilişim Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Necdet Süt’ün Bilim Kurulu Üyesi-Oturum Başkanı olarak Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Nurettin Heybeli, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Atakan Sezer, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Banu Tütüncüler, Endokrinoloji Bilim Dalı Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Semra Aytürk ve Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Ömer Salt’ın konuşmaları ile katkı vermişlerdir.
Bu içerik 14.06.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1722 kez okundu.