ÜNİVERSİTEMİZ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ’NÜN BÜYÜK BAŞARISI

Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından yayınlanan “Trakya University Journal of Natural Sciences (TUJNS) dergisi” Ulakbim-TR Dizin tarafından taranmaya başladı. Dergimiz 2000 yılından bu yana kesintisiz yayın hayatını sürdürmektedir.

Haziran ve Aralık aylarında olmak üzere her yıl iki sayı olarak yayınlanan dergi hızla gelişen yapısıyla öncelikle Üniversitemiz bünyesinde Yaşam Bilimleri alanında güçlü bilimsel yayınların dünyaya duyurulmasında bir aracı olarak hizmet vermektedir.

Birçok yurtiçi ve yurtdışı indeksler tarafından taranan dergi buna paralel olarak son olarak “TÜBİTAK-ULAKBİM Yaşam Bilimleri Veri tabanı”nda TR Dizin tarafından taranmaya başlanmıştır.

Yaşam Bilimleri alanında çalışmaları bulunan Trakya Üniversitesi’nin tüm akademik personeline hizmet eden dergiye http://dergipark.gov.tr/trkjnat adresinde ulaşabilirsiniz.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da dergimizin bu büyük başarısı ile ilgili olarak emeği geçen hocalarımız ile bir araya gelerek hocalarımızı tebrik etti. 

Bu içerik 03.01.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1600 kez okundu.