ÜNİVERSİTE HASTANELERİ BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU’NUN ANKARA TEMASLARI

Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Yönetim Kurulu, 19 Ağustos 2015 Çarşamba günü Ankara'da, sırasıyla; Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Sayın Prof. Dr. Eyüp Gümüş, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Sayın Yadigar Gökalp İlhan, Maliye Bakanlığı Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü Sayın İlhan Hatipoğlu ile Yükseköğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç, Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. Safa Kapıcıoğlu ile toplantılar yaparak, Üniversite Hastanelerinin sorunları ve çözüm önerilerini gündeme getirdi.

Toplantılara; Prof. Dr. Erkan İbiş başkanlığında, Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük ile Prof. Dr. Hüseyin Akan, Prof. Dr. Mustafa Kibar, Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Prof. Dr. Mustafa Solak, Doç. Dr. Haluk Özsarı katıldı.

Bu içerik 21.08.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1881 kez okundu.