TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ARASI GÜREŞ ŞAMPİYONASI SONUÇLANDI

Türkiye Üniversite Sporları ve Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Güreş Şampiyonası, final müsabakalarının ardından kupa töreni ile son buldu. 15 – 19 Nisan 2015 tarihlerinde Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen Şampiyonaya 75 üniversiteden 1500’e yakın sporcu katıldı. Son gün ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Kırkpınar Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ahmet Yence ve Edirne Güreş İl Temsilcisi Önder Yücel verdi. Şampiyona neticesinde Üniversitemiz takım olarak Bayanlar kategorisinde birinci, Grekoromen kategorisi B klasmanında ise üçüncü oldu. Takım halinde sonuçlar şu şekilde oluştu:

Serbest stil (A Klasman)

1-      Ondokuz Mayıs Üniversitesi

2-      Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi

3-      Adnan Menderes Üniversitesi

4-      Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi

Serbest stil (B Klasman)

1-      Balıkesir Üniversitesi

2-      Gaziosmanpaşa Üniversitesi

3-      Atatürk Üniversitesi

4-      Dumlupınar Üniversitesi

Grekoromen stil (A Klasman)

1-      Ondokuz Mayıs Üniversitesi

2-      Dumlupınar Üniversitesi

3-      Niğde Üniversitesi

4-      Aksaray Üniversitesi

Grekromen stil (B Klasman)

1-      Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi

2-      Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

3-      Trakya Üniversitesi

4-      Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi

Kadınlar

1-      Trakya Üniversitesi

2-      Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi

3-      Aksaray Üniversitesi

4-      Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi

Trakya Üniversitesi Bayanlarda takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. 8 sıklette yarışan bayanlar 5 Türkiye Şampiyonluğu, 1 Türkiye 3.lüğü, 1 Türkiye 5.liği aldı ve 8 sıkletin 7'sinde dereceye girdi.

Trakya Üniversitesi Erkeklerde Grekoromende takım halinde Türkiye 3.sü oldu. 8 sıklette yarışan erkekler iki Türkiye 3.lüğü aldı. 8 sıkletin ikisinde dereceye girdiler.

Bu içerik 21.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1479 kez okundu.