TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANI İSMAİL KAHRAMAN ÜNİVERSİTEMİZDE

Edirne’de bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Trakya Üniversitesi Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesisleri’nde 20 Eylül 2016 tarihinde onurlarına verilen akşam yemeğinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a Üniversite ve Edirne hakkında bilgi verdi.

Yemekte, Vali Günay Özdemir, Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Ak Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe de bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman da Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na vazo ve tabak hediye etti.
Bu içerik 21.09.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1290 kez okundu.