TÜRK EĞİTİM-SEN VE EĞİTİM-BİR-SEN BAŞKANLARINDAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Türk Eğitim-Sen Edirne Şube Başkanı Hakan Yıldız ve Eğitim-Bir-Sen Edirne Şube Başkanı Erdinç Dalgıç ile Eğitim-Bir-Sen Edirne Şube Başkan Yardımcısı Atalay Cüce 18 Mayıs 2015 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette sendika yöneticileri Rektörümüze Trakya Üniversitesi Anaokulu’nun kapanma durumunu sordular. Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, köklü bir geçmişi olan Trakya Üniversitesi’nin anaokulu konusunda Edirne’ye ve Bölgeye uzun yıllardır hizmet verdiğini ve örnek olduğunu belirtti.

Anaokulunun bulunduğu alanın daha önceki yıllarda Trakya Teknopark tescilli olduğunu söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük anaokulunun başka bir alana taşınmasının mevzuat gereği olduğunu, bu nedenle İşletme Yönetim Kurulu tarafından anaokulunun kapatılması yönünde kararın zorunlu olarak alındığını ifade etti.

Rektörümüz ayrıca çalışanların yasal haklarının mutlaka yerine getirileceğini sözlerine ekledi.
Bu içerik 18.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1231 kez okundu.