TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRENCİ OLMAK FOTOĞRAF YARIŞMASINDA JÜRİ HEYECANI

Üniversitemiz tarafından düzenlenen “Trakya Üniversitesinde Öğrenci Olmak Fotoğraf Yarışması” oylaması 15 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşti. Fotoğraflar Jüri Üyeleri Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Prof. Dr. Ali Derya Azmak, Öğretim Görevlisi Behiç Günalan, Yabancı Diller Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Rasim Sezen ve Şube Müdürü Enver Şengül tarafından oylandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Yarışmaya katılan öğrencilerimizin tümüne teşekkür ediyoruz. Gelecek günlerde öğrencilerimiz için yeni yarışmalar düzenleyeceğiz” dedi.

Yarışma sonuçları 17 Şubat 2017 tarihinde ilan edilecek.

Bu içerik 16 Şubat 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 831 kez okundu.

YENİ BALKAN ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİNİN 3. TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Balkan Üniversiteler Birliği 3. Toplantısı 24-25 Mart 2017 tarihleri arasında Sofya’da Sofya St.Kliment Ohridski Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan, Arnavutluk, Romanya, Makedonya, Kosova’dan toplam 34 Üniversite’nin katıldığı toplantıya Ülkemizden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLE SOFYA ST. KLİMENT OHRİDSKİ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA “İKİLİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ” İMZALANDI

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Sofya St. Kliment Ohridski Üniversitesi Rektörü Prof. Anastas Gerdjikov arasında “Trakya Üniversitesi ve Sofya St. Kliment Ohridski Üniversitesi Arasında İkili İşbirliği Protokolü” imzalandı. 2022 yılına kadar geçerli olacak işbirliği anlaşması iki üniversite arasında öğrenci, öğretim elemanı ve idari personel değişimi ile özellikle uluslararası projele..

YENİ ULUSLARARASI BALKAN ÜNİVERSİTESİ İLE MEVLANA ANLAŞMASI

24-25 Mart 2017 tarihlerinde Sofya’da düzenlenen Balkan Üniversiteler Birliği toplantısında Üniversitemiz ile Makedonya’dan Uluslararası Balkan Üniversitesi arasında Mevlana Değişim Programı Protokolü imzalandı. 2022 yılına kadar yürürlükte olacak bu protokolle Üniversitemiz ile Uluslararası Balkan Üniversitesi arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimi sağlanacak.

YENİ ULUSLARARASI VİZYON ÜNİVERSİTESİ İLE MEVLANA ANLAŞMASI

24-25 Mart 2017 tarihlerinde Sofya’da düzenlenen Balkan Üniversiteler Birliği toplantısında Üniversitemiz ile Makedonya’dan Uluslararası Vizyon Üniversitesi arasında Mevlana Değişim Programı Protokolü imzalandı. 2022 yılına kadar yürürlükte olacak bu protokolle Üniversitemiz ile Uluslararası Vizyon Üniversitesi arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimi sağlanacak.