TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE ÖĞRENCİ OLMAK FOTOĞRAF YARIŞMASINDA JÜRİ HEYECANI

Üniversitemiz tarafından düzenlenen “Trakya Üniversitesinde Öğrenci Olmak Fotoğraf Yarışması” oylaması 15 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşti. Fotoğraflar Jüri Üyeleri Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Prof. Dr. Ali Derya Azmak, Öğretim Görevlisi Behiç Günalan, Yabancı Diller Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Rasim Sezen ve Şube Müdürü Enver Şengül tarafından oylandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Yarışmaya katılan öğrencilerimizin tümüne teşekkür ediyoruz. Gelecek günlerde öğrencilerimiz için yeni yarışmalar düzenleyeceğiz” dedi.

Yarışma sonuçları 17 Şubat 2017 tarihinde ilan edilecek.

Bu içerik 16 Şubat 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 886 kez okundu.

ATATÜRK HAYRANI YUNAN RESSAM ESERLERİNİ ÜNİVERSİTEMİZE BAĞIŞLADI

14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri" kapsamında Trakya Üniversitesi bir tanıtım standı açtı. Üniversitemiz standını ziyaret eden Yunan Ressam Dimitris Evkarpidis kendi çizdiği Atatürk resimlerin Üniversitemize bağışladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü çok sevdiğini belirten sanatçı “Trakya Üniversitesinin Sel..

REKTÖRÜMÜZ VE BERABERİNDEKİ HEYET SELANİK BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAKİ RESEPSİYONA KATILDI

11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olmak üzere Türkiye’den beş üniversite katıldı. Katılımc..