TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU, REKTÖR PROF. DR. YENER YÖRÜK’Ü ZİYARET ETTİ

Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 16 Ocak 2013 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ü ziyaret etti.

Ziyarete,  Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan TOKSÖZ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Fatih ULU, Öğr. Gör. İlknur KOBAŞ TEPE, Öğr. Gör. Cüneyt ŞUTA, Okt. Kenan Evren EYTİŞ, Arş. Gör. Mustafa Deniz DİNDAR, Arş. Gör. Cüneyt TAŞKIN, Basketbol Antrenörü Mülkü KARADENİZ ve sporcular katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ ün himayelerinde yeni kurulan Meriç Spor Kulübü, çalışmalarına öncelikle Üniversitemiz mensuplarının 6-16 yaş çocuklarının Basketbol Temel Eğitimi ile başlayacaktır. Üniversitemizi kulüp bazında temsil edecek olan Meriç Spor Kulübü, talepleri de dikkate alarak su sporları, tenis ve judo branşlarında çalışmalar başlatmayı planlamaktadır.

Bu içerik 16 Ocak 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2170 kez okundu.

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..