TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU, REKTÖR PROF. DR. YENER YÖRÜK’Ü ZİYARET ETTİ

Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 16 Ocak 2013 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ü ziyaret etti.

Ziyarete,  Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan TOKSÖZ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Fatih ULU, Öğr. Gör. İlknur KOBAŞ TEPE, Öğr. Gör. Cüneyt ŞUTA, Okt. Kenan Evren EYTİŞ, Arş. Gör. Mustafa Deniz DİNDAR, Arş. Gör. Cüneyt TAŞKIN, Basketbol Antrenörü Mülkü KARADENİZ ve sporcular katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ ün himayelerinde yeni kurulan Meriç Spor Kulübü, çalışmalarına öncelikle Üniversitemiz mensuplarının 6-16 yaş çocuklarının Basketbol Temel Eğitimi ile başlayacaktır. Üniversitemizi kulüp bazında temsil edecek olan Meriç Spor Kulübü, talepleri de dikkate alarak su sporları, tenis ve judo branşlarında çalışmalar başlatmayı planlamaktadır.

Bu içerik 16 Ocak 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2295 kez okundu.

YENİ ÖĞRENCİMİZDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası 07-08 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. 57 ilden 548 sporcu katıldığı şampiyonada Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencisi Çiğdem Bora 78 kg. Türkiye Şampiyonu oldu.

YENİ TOPLU SES EĞİTİMİNDE TEMEL YAKLAŞIMLAR SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı seminer çalışmaları kapsamında 30 Kasım 2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi tarafından Toplu Ses Eğitiminde Temel Yaklaşımlar Semineri gerçekleştirildi. Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve &ou..

YENİ “MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ VİZYONU” PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde kurulan Eğitim ve Teknoloji Topluluğu tarafından organize edilen “Microsoft Eğitim Çözümleri Vizyonu” paneli 12 Aralık 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele, Eğitim ve Teknoloji Topluluğu Danışmanı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Araştırma Görevli..