TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU, REKTÖR PROF. DR. YENER YÖRÜK’Ü ZİYARET ETTİ

Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 16 Ocak 2013 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ü ziyaret etti.

Ziyarete,  Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan TOKSÖZ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Fatih ULU, Öğr. Gör. İlknur KOBAŞ TEPE, Öğr. Gör. Cüneyt ŞUTA, Okt. Kenan Evren EYTİŞ, Arş. Gör. Mustafa Deniz DİNDAR, Arş. Gör. Cüneyt TAŞKIN, Basketbol Antrenörü Mülkü KARADENİZ ve sporcular katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ ün himayelerinde yeni kurulan Meriç Spor Kulübü, çalışmalarına öncelikle Üniversitemiz mensuplarının 6-16 yaş çocuklarının Basketbol Temel Eğitimi ile başlayacaktır. Üniversitemizi kulüp bazında temsil edecek olan Meriç Spor Kulübü, talepleri de dikkate alarak su sporları, tenis ve judo branşlarında çalışmalar başlatmayı planlamaktadır.

YENİ ALEXANDER XHUVANİ ELBASAN ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ZİYARET

Alexander Xhuvani Elbasan Üniversitesinden Rektör Prof. Dr. Skender Topi, Dr. Artan Spahiu ve Erasmus Koordinatörü Gjolek Mera’dan oluşan bir heyet 18 Ocak 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret ederek bir toplantı gerçekleştirdi. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun ve Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz’ın da katıldığı to..

EDİRNE MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU’NDAN ZİYARET

Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı ve Şükrüpaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Tasmalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Talatpaşa Mahallesi Muhtarı Hasan Kıyı, Barutluk Mahallesi Muhtarı Zeki Yaşagör, Babademirtaş Mahallesi Muhtarı Haluk İnağ, Dilaverbey Mahallesi Muhtarı Necmettin Ersaçmış, Fatih Mahallesi Muhtarı Bilal Ürer ve Karabulut Köyü Muhtarı Cem Yılmaz 16 Ocak 2017 tarihinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamınd..

MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNE VEDA YEMEĞİ

Üniversitemizde Mevlana Değişim Programı çerçevesinde bir dönem boyunca eğitim gören öğrencilere Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu tarafından 16 Ocak 2017 tarihinde bir veda yemeği verildi. Yemeğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Mevlana Programı Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve öğrenciler katıldı. Rektörümüz yaptığı konuşmada Üniversitemizin kapısının bun..

HAYVANSEVER DOKTORLARDAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Üniversitemiz Hastanesi Radyasyon Onkolojisinde görev yapan Dr. Dilruba Okumuş ve eşi Dr. Muhammet Maşuk Okumuş'u Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu 11 Ocak 2017 tarihinde davet ederek makamında görüştü.Zorlu kış koşullarında sokak hayvanlarını besleyen  doktor çifte Rektörümüz hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ederek kendilerini takdir etti.