TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU, REKTÖR PROF. DR. YENER YÖRÜK’Ü ZİYARET ETTİ

Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 16 Ocak 2013 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ü ziyaret etti.

Ziyarete,  Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan TOKSÖZ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Fatih ULU, Öğr. Gör. İlknur KOBAŞ TEPE, Öğr. Gör. Cüneyt ŞUTA, Okt. Kenan Evren EYTİŞ, Arş. Gör. Mustafa Deniz DİNDAR, Arş. Gör. Cüneyt TAŞKIN, Basketbol Antrenörü Mülkü KARADENİZ ve sporcular katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ ün himayelerinde yeni kurulan Meriç Spor Kulübü, çalışmalarına öncelikle Üniversitemiz mensuplarının 6-16 yaş çocuklarının Basketbol Temel Eğitimi ile başlayacaktır. Üniversitemizi kulüp bazında temsil edecek olan Meriç Spor Kulübü, talepleri de dikkate alarak su sporları, tenis ve judo branşlarında çalışmalar başlatmayı planlamaktadır.

Bu içerik 16 Ocak 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2107 kez okundu.

BİLİM FELSEFESİ KONFERANSI

Üniversitemiz tarafından düzenlenen Prof. Dr. H. Fahrettin Keleştemur’un konuşmacı olarak katıldığı “Bilim Felsefesi” konferansı 20 Şubat 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konferansa TÜSEB Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Satman, TÜSEB Genel Sekreteri Prof. Dr. Bayram Yılmaz, Rektörümüz Pr. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Dr. ..

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF. DR. VEYSEL EROĞLU’DAN SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ’NE ZİYARET

Açılış ve temaslarda bulunmak üzere Edirne'de bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 19 Şubat 2017 tarihinde Valilik ziyareti sonrasında; Edirne Valisi Günay Özdemir, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun da içinde bulunduğu bir heyetle Trakya Üniversitesi Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında Trakya Üniversitesi Rektörü Prof..