TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MERİÇ SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU, REKTÖR PROF. DR. YENER YÖRÜK’Ü ZİYARET ETTİ

Trakya Üniversitesi Meriç Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 16 Ocak 2013 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ü ziyaret etti.

Ziyarete,  Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan TOKSÖZ, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Fatih ULU, Öğr. Gör. İlknur KOBAŞ TEPE, Öğr. Gör. Cüneyt ŞUTA, Okt. Kenan Evren EYTİŞ, Arş. Gör. Mustafa Deniz DİNDAR, Arş. Gör. Cüneyt TAŞKIN, Basketbol Antrenörü Mülkü KARADENİZ ve sporcular katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK’ ün himayelerinde yeni kurulan Meriç Spor Kulübü, çalışmalarına öncelikle Üniversitemiz mensuplarının 6-16 yaş çocuklarının Basketbol Temel Eğitimi ile başlayacaktır. Üniversitemizi kulüp bazında temsil edecek olan Meriç Spor Kulübü, talepleri de dikkate alarak su sporları, tenis ve judo branşlarında çalışmalar başlatmayı planlamaktadır.

Bu içerik 16 Ocak 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2128 kez okundu.

YENİ BALKAN ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİNİN 3. TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Balkan Üniversiteler Birliği 3. Toplantısı 24-25 Mart 2017 tarihleri arasında Sofya’da Sofya St.Kliment Ohridski Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan, Arnavutluk, Romanya, Makedonya, Kosova’dan toplam 34 Üniversite’nin katıldığı toplantıya Ülkemizden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLE SOFYA ST. KLİMENT OHRİDSKİ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA “İKİLİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ” İMZALANDI

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Sofya St. Kliment Ohridski Üniversitesi Rektörü Prof. Anastas Gerdjikov arasında “Trakya Üniversitesi ve Sofya St. Kliment Ohridski Üniversitesi Arasında İkili İşbirliği Protokolü” imzalandı. 2022 yılına kadar geçerli olacak işbirliği anlaşması iki üniversite arasında öğrenci, öğretim elemanı ve idari personel değişimi ile özellikle uluslararası projele..

YENİ ULUSLARARASI BALKAN ÜNİVERSİTESİ İLE MEVLANA ANLAŞMASI

24-25 Mart 2017 tarihlerinde Sofya’da düzenlenen Balkan Üniversiteler Birliği toplantısında Üniversitemiz ile Makedonya’dan Uluslararası Balkan Üniversitesi arasında Mevlana Değişim Programı Protokolü imzalandı. 2022 yılına kadar yürürlükte olacak bu protokolle Üniversitemiz ile Uluslararası Balkan Üniversitesi arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimi sağlanacak.

YENİ ULUSLARARASI VİZYON ÜNİVERSİTESİ İLE MEVLANA ANLAŞMASI

24-25 Mart 2017 tarihlerinde Sofya’da düzenlenen Balkan Üniversiteler Birliği toplantısında Üniversitemiz ile Makedonya’dan Uluslararası Vizyon Üniversitesi arasında Mevlana Değişim Programı Protokolü imzalandı. 2022 yılına kadar yürürlükte olacak bu protokolle Üniversitemiz ile Uluslararası Vizyon Üniversitesi arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimi sağlanacak.