TRAKYA ÜNİVERSİTELİ OLMAK İÇİN YARIŞIYORLAR

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavları 31 Ağustos 2016 tarihinde Balkan Kongre Merkezi'nde başladı. Güzel Sanatlar Fakültemiz Özel Yetenek Sınavlarında aday öğrencilerimiz ter dökerken veliler de bu özel günde çocuklarını yalnız bırakmadı. Bugün Grafik Tasarımı Bölümü Özel Yetenek Sınavı gerçekleştirilirken 01 Eylül 2016 tarihinde Resim Bölümü, 02 Eylül 2016 tarihinde ise Heykel Bölümü Özel Yetenek Sınavları gerçekleştirilecek.

Güzel Sanatlar Fakültemize İlgi Büyük

Bu yıl Güzel Sanatlar Fakültemize aday öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Grafik Tasarımı Bölümüne 244, Resim Bölümüne 220, Heykel Bölümüne ise 46 aday öğrenci  başvuru yaptı. Sınavlar iki aşamalı olup birinci aşamadan en az 60 puan alan öğrenci ikinci aşamaya katılma hakkı elde edecek.

Özel Yetenek Sınavları Jürisi Dekan Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, Prof. Dr. Velichko Minekov, Doç. Dr. Deniz Bayav, Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Oktay Köse ve Yrd. Doç. Ayhan Çetin’den oluşuyor. Sınavlarda ayrıca konu mankenleri kullanılıyor.

Bu içerik 31.08.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 3793 kez okundu.