TİFLİS ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ SERTİFİKA TÖRENİ

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı ve Üniversitemiz işbirliği ile Tıp Fakültemiz ve Diş Hekimliği Fakültemizde 03 Ağustos 2015 tarihinden beri eğitim alan Tiflis Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri 07 Eylül  2015 tarihinde sertifikalarını aldılar.

Üniversitemiz Rektörlüğünde gerçekleştirilen törene Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Yağız, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Üstündağ, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Meltem Tekbaş Atay katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük öğrenciler ile sohbet ederek, onları Üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Öğrenciler adına konuşan Tıp Fakültesi öğrencisi Logman Khalafagov Trakya Üniversitesi’nde bulunmaktan ve eğitim almaktan mutlu olduklarını belirterek Rektörümüze ve emeği geçen bütün hocalara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen törende öğrenciler Rektörümüz ve katılan hocalarımızdan sertifikalarını aldılar.
Bu içerik 07.09.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1510 kez okundu.