SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ TRT DİYANET’TE

TRT Diyanet Kanalı tarafından yayınlanan "İftarı Beklerken" programındaki canlı yayında Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu eşliğinde müzemizde gerçekleştirildi. Rektörümüz Edirne'nin tarihi dokusu ve II. Bayezid Külliyesi'nin tarihi, Üniversitemizin kuruluşundan bugüne değin ilimize kattığı kültürel ve sosyal rolü, müzemizin aldığı ödülleri ve gelişimi, aynı zamanda Üniversitemizin sürdürdüğü "Bir Öğrenci De Sen Okut!" kampanyası hakkında bilgiler verdi. Sunucu İbrahim Bildirir "Görüyorum ki 500 yıldır burada pek bir şey değişmemiş, Bir Öğrenci De Sen Okut kampanyasıyla öğrenciler vakıf sisteminden faydalanmaya devam ediyor. Bu da çok güzel bir şey." diyerek düşüncelerini dile getirirken Müze Müdürümüz Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı V. Öğr. Gör. Hakan Akıncı da müzemizin mimari yapısı ve özelliklerini izleyicilere aktardı.
Bu içerik 15 Haziran 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 429 kez okundu.

YENİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..