SULTAN II. BAYEZİD KÜLLİYESİ SAĞLIK MÜZESİ TRT DİYANET’TE

TRT Diyanet Kanalı tarafından yayınlanan "İftarı Beklerken" programındaki canlı yayında Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu eşliğinde müzemizde gerçekleştirildi. Rektörümüz Edirne'nin tarihi dokusu ve II. Bayezid Külliyesi'nin tarihi, Üniversitemizin kuruluşundan bugüne değin ilimize kattığı kültürel ve sosyal rolü, müzemizin aldığı ödülleri ve gelişimi, aynı zamanda Üniversitemizin sürdürdüğü "Bir Öğrenci De Sen Okut!" kampanyası hakkında bilgiler verdi. Sunucu İbrahim Bildirir "Görüyorum ki 500 yıldır burada pek bir şey değişmemiş, Bir Öğrenci De Sen Okut kampanyasıyla öğrenciler vakıf sisteminden faydalanmaya devam ediyor. Bu da çok güzel bir şey." diyerek düşüncelerini dile getirirken Müze Müdürümüz Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı V. Öğr. Gör. Hakan Akıncı da müzemizin mimari yapısı ve özelliklerini izleyicilere aktardı.
Bu içerik 15 Haziran 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 621 kez okundu.

YENİ ANAFİLAKSİ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından “Anafilaksi” konulu panel, 18 Ekim 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe, Panelist Çocuk İmmünoloji ve Alerjisi bölümünden öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Pınar Gökmırza Özdemir’in yanı sıra Üniversitemiz Tıp Fakültesi’nden akademisyenler ve öğrenc..

YENİ ÖĞRENCİLERİMİZDEN KARİYER GEZİSİ

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen Avrupa Birliği destekli Trakya Kariyer projesi kapsamında Üniversitemiz Kariyer Merkezi ve bölümümüz işbirliği ile Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın ve 16 öğrencimiz 17 Kasım 2017 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsünde yer alan ITÜ Arı Teknokent’te  yer alan Veripark A.Ş.’ye teknik gezi düzenledi. Veripark A.Ş..

HASTANE PERSONELİMİZE EĞİTİM VERİLDİ

Üniversitemiz Kanser Kayıt Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 18 Ekim 2017 tarihinde Merkez Başkanı Prof. Dr. Vuslat Yürüt Çaloğlu’nun katılımı ve Öğretim Görevlisi Saadet Elmas’ın anlatımı ile Trakya Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi bayan personeline Kanser Tedavisi Gören Kadınlardaki Sosyal ve Psikolojik Problemlerle Baş Etme konulu eğitim verildi.

KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ORYANTASYON PROGRAMI

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine 20 Eylül 2017 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.   Birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Yüksekokul öğretim elemanları ve basın mensuplarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf &..

Eki
ALMANCA ÖĞRETMENLERİ GÜNÜ

Düzenleyen Birim: Yabancı Diller YüksekokuluYer: Balkan Kongre MerkeziTarih: 21 Ekim 2017Son Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017Duyuru metni için tıklayınız.