ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİMİZDEN ZİYARET

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 06-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen 2016 Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Bayanlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan takımımız ile Erkekler Serbest Stil kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan takımımız 13 Nisan 2016 tarihinde Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz ve Antrenör Öğretim Görevlisi Mehmet Yavuz Aydemir de bulundu.

Bayan takımımızda 69 kg’da Sinem Topçu, 53 kg’da Özge Kuzucukdır Türkiye şampiyonu, 48 kg’da Büşra Görmüş Türkiye üçüncüsü oldu.

Erkekler Serbest Stil takımımız 86 kg’da Mustafa Akın Türkiye şampiyonu, 70 kg’da Onur Top ve 74 kg’da Selçuk Derviş Türkiye ikincisi, 66 kg’da Mücahit Çetin Türkiye üçüncüsü oldu.

Erkekler Grekoromen Stilde takımımız 57 kg’da Ayhan Karakuş Türkiye şampiyonu, 76 kg’da Göktuğ Arslan Türkiye üçüncüsü oldu.
Bu içerik 13 Nisan 2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 880 kez okundu.

REKTÖRÜMÜZ İLK EĞİTİM GÜNLERİNDE ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Üniversitemizde 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi 18 Eylül 2017 tarihinde başladı. Üniversite yaşamlarının ilk gününde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu öğrencileri yalnız bırakmayarak onlarla bir araya geldi. İlahiyat ve Mimarlık Fakültelerinde düzenlenen uyum programına katılan Rektörümüz öğrencilerle tanıştı. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, öğrencilere “Bugün yeni ..

BURSA MİLLETVEKİLİ DR. MEHMET MÜEZZİNOĞLU'NDAN ZİYARET

Eski Sağlık ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu 15 Eylül 2017 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Yardımcı Vekilleri Ahmet Sezgin, Öğr. Gör. Hakan Akıncı bulundu.

SAĞLIK MÜZESİ’NDE MEHTER COŞKUSU

Unesco Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan; bilim, sağlık ve tıp merkezini bir arada bünyesinde bulundurması açısından eşsiz bir örnek olan Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi yaşayan müze konseptine uygun olarak sosyal etkinliklere de ev sahipliği yapıyor. 15 Eylül 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Ahmet H..

REKTÖRÜMÜZ ÜNİVERSİTE HASTANELERİ SAĞLIK HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI KATILDI

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Ankara’da 12 Eylül 2017 tarihinde YÖK Tıp Sağlık Konseyi çalışmalarına katıldı. Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, YÖK üyeleri ve hastanesi bulunan 45 Üniversite rektörü ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından gerçekleştirilen Üni..