ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİMİZDEN ZİYARET

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 06-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen 2016 Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Bayanlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan takımımız ile Erkekler Serbest Stil kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan takımımız 13 Nisan 2016 tarihinde Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz ve Antrenör Öğretim Görevlisi Mehmet Yavuz Aydemir de bulundu.

Bayan takımımızda 69 kg’da Sinem Topçu, 53 kg’da Özge Kuzucukdır Türkiye şampiyonu, 48 kg’da Büşra Görmüş Türkiye üçüncüsü oldu.

Erkekler Serbest Stil takımımız 86 kg’da Mustafa Akın Türkiye şampiyonu, 70 kg’da Onur Top ve 74 kg’da Selçuk Derviş Türkiye ikincisi, 66 kg’da Mücahit Çetin Türkiye üçüncüsü oldu.

Erkekler Grekoromen Stilde takımımız 57 kg’da Ayhan Karakuş Türkiye şampiyonu, 76 kg’da Göktuğ Arslan Türkiye üçüncüsü oldu.
Bu içerik 13 Nisan 2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 911 kez okundu.

2017-2018 AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz 2017 – 2018 Akademik Yılı Açılış Töreni 14 Kasım 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Açılışa Vali Vekili Mustafa Karslıoğlu, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, , Rektör Yardımcılarımız Prof..

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..