SAĞLIK MÜZEMİZ ÖRNEK MÜZE

Gülhane Askeri Tıp Akademisinin müzecilik çalışmaları için Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi’ni inceleyen GATA TIP Tarihi ve Deontoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tabip Albay Muharrem Uçar’a, Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesini ziyaret gezdirdi. Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük Mayıs 2015’te Sağlık Müzesinin restore edilen Darüşşifa bölümü hakkında ve tıp tarihi konusunda bilgi verdi. Ziyarette ayrıca Yrd. Doç. Dr. Ratıp Kazancıgil ve Öğretim Görevlisi Nilüfer Gökçe de bulundu.

Ziyarette Rektörümüz ve Doç. Dr. Tabip Albay Muharrem Uçar Üniversitemiz ve GATA arasında akademik işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundu.

Bu içerik 11 Şubat 2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1049 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SELANİK’TE TÜRK EĞİTİM GÜNLERİNE KATILDI

Trakya Üniversitesi 11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne katıldı. Etkinlik çerçevesinde Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan  Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olma..

ÜNİVERSİTEMİZ ULUSLARARASI SELANİK KİTAP FUARINDA TANITILDI

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na Trakya Üniversiteler Birliği olarak Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi de katıldı. Fuarda 12 Mayıs 2017 tarihinde bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Selanik Başkonsolosu Orha..