SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2105 -2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2105 -2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 30 Mayıs 2016 tarihinde Devlet Konservatuvarı Sanat Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Jülide Tozkır, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Mezun öğrenciler adına okul birincisi Gonca Eser bir konuşma gerçekleştirdi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Jülide Tozkır yaptığı konuşmasında öğrencilerimizin çok iyi bir eğitim aldıklarını söyleyerek tam yetkin ve donanımlı bir şekilde mezun olduklarını belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Üniversitemiz tıp ve sağlık alanında oldukça köklü bir geçmişi olduğunu söyleyerek, mezunlarımızın dünyanın her yerinde çalışabilecek bir kapasitede olduğunu söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük mezunlarımıza iş hayatında hastalara karşı şefkatli olmalarını bütün hastalara kendi yakınlarıymış  gibi ilgilenmelerini tavsiye etti. Rektörümüz konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilerimize mezuniyet belgelerini verdi. Tören mezuniyet andının okunması ile sona erdi. 

Bu içerik 30.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 2721 kez okundu.