ROMAN DİLİ KÜLTÜRÜ VE ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜNDE DEVİR TESLİM

Üniversitemiz Roman Dili Kültürü ve Araştırmaları Enstitüsü Müdürlüğüne Yrd. Doç. Dr. Özcan Aygün’ün atanması nedeniyle 25 Ağustos 2016 tarihinde devir teslim töreni düzenlendi.

Yrd. Doç. Dr. Özcan Aygün Müdürlük görevini Yrd. Doç. Dr. Veysi Akın’dan devraldı.

Yrd. Doç. Dr. Özcan Aygün Kimdir?

1967 yılında Edirne doğdu; ilk, orta ve yüksek öğrenimini Edirne’de yaptı. 1985-1987 yıllarında Trakya Üniversitesi Edirne Meslek Yüksekokulu Maden Bölümünü, 1987-1991 yıllarında da Trakya Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitirmiş ve Yüksek Lisans ile Doktora eğitimini Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamladı.

2005 yılında Trakya Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’ne yardımcı doçent olarak atandı. Yayınlanmış 11 kitabı bulunmaktadır.

Bu içerik 25.08.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1406 kez okundu.