REKTÖRÜMÜZÜN MAKEDONYA TEMASLARI

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, 20-21 Haziran 2014 tarihlerinde Trakya Üniversitesi ve Tetovo Devlet Üniversitesi işbirliğinde Makedonya’da düzenlenen II. Uluslararası Balkan Spor Bilimleri Konferansı’na katıldı.

Tetova Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti’nin açılış konuşması ardından Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük yaptığı konuşmada, Tetova Devlet Üniversitesinin spor alanındaki başarılarına değindi ve Üniversitelerarası işbirliğinin spor alanı ve diğer alanlarda da güçlenerek devam edeceğini belirtti.

Konferansa katılımlarından dolayı Tetova Devlet Üniversitesi Rektörü ve konferansın onursal başkanı Prof. Dr. Vullnet Ameti tarafından Konferans Başkanı ve Üniversitemiz Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz’e teşekkür belgesi takdim edildi. Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Konferans Başkanı Doç. Dr. Fadil Mahmuti’ye teşekkür belgesi verdi. 

Konferansa farklı spor dallarından katılımcılar büyük ilgi gösterdi. Açılış konuşmaları ve konferansın ardından yağlı güreş gösterileri ve çeşitli spor dallarından gösteriler düzenlendi. 
Bu içerik 24.06.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2098 kez okundu.