REKTÖRÜMÜZDEN MERİÇ, SUBAŞI, KÜPLÜ, İPSALA VE ENEZ BELEDİYELERİNE ZİYARET

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, 19 Eylül 2014 tarihinde Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Meriç Belediyesi Başkanı Nihat Yörük, Subaşı Belediyesi Başkanı Hasan Çatalkaya, Küplü Belediyesi Başkanı Salih Derin, İpsala Belediyesi Başkanı Mehmet Kerman ve Enez Belediyesi Başkanı Abdullah Bostancı’yı ziyaret etti. Ziyaretlerde çeltik üreticilerini bilgilendirme konusu ele alındı.

Ziyaretlerde, çiftçilerimize bölge bölge TUTAGEM’de bilgilendirme toplantıları yapılması planlandı. Rektörümüze Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erol Çakır, İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayati Arda, Kırkpınar Beden eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz eşlik etti.

Bu içerik 22.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2360 kez okundu.