REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. YENER YÖRÜK, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BALKAN ARBORETUMU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK, 22 Ekim 2013 tarihinde Fen Fakültesi Biyoloji bölümünde bulunan Trakya Üniversitesi Balkan Arboretumu toplantı salonunda Arboretum sorumlu öğretim üyesi Prof. Dr. Feruzan DANE ve Arboretum heyeti ile toplantı yaptı.

Daha sonra Herbarium bölümünü gezen Prof. Dr. Yener YÖRÜK, bölüm sorumlusu Doç. Dr. Mehmet AYBEKE’den bilgi aldı ve anı defterine, böyle köklü bir merkezin varlığı ve yaşatılmasından duyduğu "gururu” yazarak, emeği geçen herkese teşekkürlerini belirtti.

Prof. Dr. Yener YÖRÜK, Herbariumun gezilmesinin ardından Doç. Dr. Ece ŞEN eşliğinde moleküler biyoloji ve genetik laboratuarında ve Arboretum heyeti ile birlikte Arboretum sahasında incelemelerde bulundu.
Bu içerik 23 Ekim 2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2257 kez okundu.

YENİ TETOVA ÜNİVERSİTESİNDEN ZİYARET

Makedonya Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arber Çeliku ile birlikte 19 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar da katıldı. Bir sonraki toplantısı..

YENİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon dersi gerçekleştirildi. 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür Er ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Tekbaş Atay ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri katıldı.Fakültemize yerleşen öğrencil..