REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. YENER YÖRÜK, TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BALKAN ARBORETUMU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Yener YÖRÜK, 22 Ekim 2013 tarihinde Fen Fakültesi Biyoloji bölümünde bulunan Trakya Üniversitesi Balkan Arboretumu toplantı salonunda Arboretum sorumlu öğretim üyesi Prof. Dr. Feruzan DANE ve Arboretum heyeti ile toplantı yaptı.

Daha sonra Herbarium bölümünü gezen Prof. Dr. Yener YÖRÜK, bölüm sorumlusu Doç. Dr. Mehmet AYBEKE’den bilgi aldı ve anı defterine, böyle köklü bir merkezin varlığı ve yaşatılmasından duyduğu "gururu” yazarak, emeği geçen herkese teşekkürlerini belirtti.

Prof. Dr. Yener YÖRÜK, Herbariumun gezilmesinin ardından Doç. Dr. Ece ŞEN eşliğinde moleküler biyoloji ve genetik laboratuarında ve Arboretum heyeti ile birlikte Arboretum sahasında incelemelerde bulundu.
Bu içerik 23.10.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2557 kez okundu.