REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’NUN BATI TRAKYA TEMASLARI

Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve İlahiyat Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Cevdet Kılıç, Üniversitemiz Dış İlişkiler Birimi Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Trakya Bölge Temsilcisi Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Şentürk, Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Mustafa Hatipler’den oluşan heyet 17 Nisan 2017 tarihinde Batı Trakya’da temaslarda bulundu.

Temaslar çerçevesinde Gümülcine Başkonsolosumuz Ali Rıza Akıncı makamında ziyaret edildi. Ardından Rektörümüz ve beraberindeki heyet İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’nin daveti üzerine Koyunköy Hatim Duasına katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu buradaki vatandaşlar ile sohbet ederek kendilerine “Size Türkiye’den, Edirne’den ve Trakya Üniversitesinden selam getirdik. Burada Hatim yapmış olan çocuklarımız için düzenlenen törendeki heyecandan, geleneklere sahip çıkılmasından, insanların samimiyetinden çok etkilendim. İnşallah çocuklarımızı gelecekte Üniversitemizde görmek isteriz. Sağlık, eğitim ve bilim anlamında bize ne düşüyorsa yapmaya hazırız.” dedi.

Ardından heyet Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’i ziyaret etti. Son olarak Gümülcine Türk Gençler Birliğini ziyaret eden Rektörümüz ve beraberindeki heyet burada yeni seçilen dernek başkanı ve yönetimine “hayırlı olsun” mesajlarını iletti.

Bu içerik 20 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 314 kez okundu.