REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. ERHAN TABAKOĞLU’DAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü,  toplumsal bilincin artmasına, engellilerin yaşam standartlarının geliştirilmesine katkı sağlayacak ve insani bilincimizin en fazla hissedileceği en önemli günlerden biridir.

Engelli vatandaşlarımıza tanınan haklar bir lütuf değil, onların her şeyden önce insan olmalarından kaynaklanan en doğal haklarıdır. Bu bağlamda, onları daha iyi şartlarda yaşatacak ortamlar hazırlamak, üretici ve aktif bir şekilde topluma kazandırmak, genciyle yaşlısıyla hepimizin yapması gereken en önemli sosyal sorumluluklarımızdandır.

Üniversitemizi engelli öğrenciler açısından da tercih edilen bir üniversite yapmak, bu konuda ülkemize, şehrimize ve bölgemize örnek olmak amacıyla bir proje çalışması başlattık.

Başta üniversitemizde çalışan ve eğitim gören engelli öğrenci ve personellerimiz olmak üzere, tüm engelli bireylere hep birlikte tüm engelleri kaldıracağımız "Engelsiz Trakya Üniversitesi" dileği ve hedefiyle...

Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU
Trakya Üniversitesi Rektörü

Bu içerik 02.12.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 868 kez okundu.