REKTÖRÜMÜZ EDİRNE TV’NİN KONUĞUYDU

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, 18 Kasım 2015 tarihinde Edirne TV’nin konuğu oldu. Edirne TV’de canlı olarak yayınlanan Mehmet Şenol’un sunduğu “Gündem Özel” programına katılan Rektörümüz, Üniversitemiz ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
 
Programda, Üniversitemizde son yıllarda yaşanan gelişimlerden bahseden Rektörümüz, Üniversitemiz altyapı olanakları, öğrencilerimize sunduğu olanaklardan bahsetti. Trakya Üniversitesi’nin uluslararası başarılarından bahseden Rektörümüz, Balkan Üniversiteler Birliği’nden ve Üniversitemizde bulunan Roman Dili ve Kültürü Araştırmaları Enstitüsü ile Balkan Araştırmaları Enstitüsünün çalışmalarından bahsetti.
 
Rektörümüz yabancı öğrenci sayılarımızın arttığı belirterek Ülkemizdeki üniversiteler içerisinde oldukça önemli yere ulaştığını söyledi. Hastanemizin altyapısının yenilendiğini belirten Rektörümüz, sağlık personelimizin ise özenle ve gayretle çalıştığını söyleyerek sağlık personelimize teşekkür etti. Hastanemizdeki değişimlere dikkat çeken Rektör Yörük, sadece teknolojik altyapının değil, Hastanemizdeki odaların da yenilenerek hastalara konforlu bir sağlık hizmeti sağlandığı konusunda bilgi verdi.
 
Üniversitemizde öğrencilerimiz ve öğretim görevlilerimiz tarafından üretilen ve TÜBİTAK’ın düzenlediği yarışmalarda kupa ile dönen  “Pehlivan ElekTrak” ve “Pehlivan”  isimli elektrikli araçlarımıza da değinen Rektörümüz, bu projeler başarı gösteren öğrenci ve hocalarımıza da teşekkür etti.
 
Üniversitemizde yeni bölümler açılması konusunda da bilgi veren Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü ve İlahiyat Fakültesi ile Üniversitemizin yeni bölümlerinin açıldığını söyledi. Ayrıca Rektörümüz Üniversitemizde Hukuk Fakültesi’ne de ihtiyaç duyulduğunu belirtti. 
Bu içerik 19.11.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1709 kez okundu.