REKTÖR YARDIMCIMIZ ROMANYA VE MAKEDONYA’DA KONFERANSLAR VERDİ

Avrupa ve Balkanlarda tanınan bir bilim insanı olan Rektör Yardımcımız ve Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Cem Uzun, geçtiğimiz günlerde Romanya ve Makedonya Ulusal Kulak Burun Boğaz Kongrelerinde davetli konuşmacı olarak konferanslar verdi.

Romanya Ulusal Kongresi’nde, kendi geliştirdiği üç farklı orta kulak cerrahisi tekniğini anlatan ve uzun vadedeki sonuçları sunan Prof. Uzun’a, Romanya Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş-Boyun Cerrahisi Onursal Üyelik ödülü de verildi.

Makedonya Ulusal Kongresi’nde ise Yayın Etiği konusunda konferans veren Rektör Yardımcımız, Genel Sekreterliğini yaptığı Balkan Kulak Burun Boğaz ve Baş-Boyun Cerrahisi Birliği Yönetim Kurulu’nu da toplayarak birliğin faaliyetleri konusunda bilgi alışverişinde bulundu.
Bu içerik 06 Haziran 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 530 kez okundu.

YENİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..