ÖĞRETİM ÜYEMİZİN YENİ KİTABI YAYINLANDI

İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurullah Koltaş tercüme ederek yayına hazırladığı Abdülcebbâr en-Nifferî’nin “Mevâkıf” isimli eseri Büyüyenay Yayınların 200. kitabı olarak neşredildi. Türkçe-Arapça metin halinde yayımlanan eserin Arapça tahkikini de Orkhan Musakhanov gerçekleştirdi.

YENİ KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ORYANTASYON PROGRAMI

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine 20 Eylül 2017 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.   Birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Yüksekokul öğretim elemanları ve basın mensuplarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf &..

PROF. DR. GÜLBİN ÜNSAL’DAN ZİYARET

Üniversitemiz Tıp Fakültesi'nden emekliye ayrılan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülbin Ünsal, 10 Ekim 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Eki
ALMANCA ÖĞRETMENLERİ GÜNÜ

Düzenleyen Birim: Yabancı Diller YüksekokuluYer: Balkan Kongre MerkeziTarih: 21 Ekim 2017Son Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017Duyuru metni için tıklayınız.