ÖĞRETİM ÜYEMİZE ULUSLARARASI ÇALIŞMADAN DAVET

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Çiçin, 29 ülkede 260 merkezde yaklaşık 3500 hastayla yapılacak yapılacak "A Study to Compare Treatment After Surgery of Abemaciclib (LY2835219) Combined With Standard Endocrine Therapy Versus Endocrine Therapy Alone in Participants With Breast Cancer" başlıklı Faz III klinik çalışmanın "global yürütücü komitesine" davet edildi.

YENİ KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ORYANTASYON PROGRAMI

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine 20 Eylül 2017 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.   Birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Yüksekokul öğretim elemanları ve basın mensuplarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf &..

PROF. DR. GÜLBİN ÜNSAL’DAN ZİYARET

Üniversitemiz Tıp Fakültesi'nden emekliye ayrılan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülbin Ünsal, 10 Ekim 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Eki
ALMANCA ÖĞRETMENLERİ GÜNÜ

Düzenleyen Birim: Yabancı Diller YüksekokuluYer: Balkan Kongre MerkeziTarih: 21 Ekim 2017Son Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017Duyuru metni için tıklayınız.