ÖĞRETİM ELEMANINDAN KİTAP

Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümü İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat kürsüsünde görev yapmakta olan Arş. Gör. Dr. Caner Ekizceleroğlu’nun “Hammadde Fiyatlarının Dünya Ekonomisinin İstikrarı Üzerine Etkisi” adlı kitabı yayınlandı. Lap LAMBERT Academic Publishing tarafından yayınlanan eser, www.amazon.com dahil dünya çapındaki pek çok dağıtımcı tarafından satışa sunuldu. Literatüre güncel katıları barındıran eser, teori ve uygulamayı tarihsel süreçte karşılaştırmalı olarak ele almış ve yeni modellemeler kullanılarak dünya ekonomisindeki istikrar arayışları için güncel sonuçlar ortaya koydu. Marmara Üniversitesi İktisat Teorisi Anabilim dalında doktora öğrenimini tamamlayan yazarın uluslararası dergi ve kitaplarda pek çok atfı bulunmaktadır.

NOBEL ADAYI PROF. DR. TURHAN NEJAT VEZİROĞLU’NDAN ÜNİVERSİTEMİZ ÇALIŞMALARINA DESTEK

Türkiye’nin son yıllarda yetiştirdiği dünya çapındaki isimlerden biri, Hidrojen Enerjisi konusunda dünyanın bir numaralı otoritesi ve bilimsel çalışmaları sebebiyle 2000 yılında Nobel’e aday gösterilen Prof. Dr. Turhan Nejat Veziroğlu ve eşi Dr. Ayfer Veziroğlu ile Trakya Üniversitesi’nde temiz enerji teknolojileri ve sürdürülebilirlik çalışmalarının bölgesel bazda geliştirilmesi konularını k..

BAŞPEHLİVAN TRAKYA ÜNİVERSİTELİ OLDU

Başpehlivanlar İsmail Balaban ve Turan Balaban 15 Ağustos 2017 tarihinde Üniversitemiz Rekreasyon Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programına başvuru yaptı.Başpehlivanlar başvurunun ardından Rektörümüzü makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Hakan Tuna, Genel Sekreter Yardımcısı V. Uzm. Ahmet Sezgin, Yavuz Sönmez b..

RATİP KAZANCIGİL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Edirne’nin büyük değeri, bilim insanı Yrd. Doç. Dr. Ratip Kazancıgil hayata gözlerini yumdu. Edirne protokolü ve oldukça büyük bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşen cenaze töreni öncesinde Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'nde bir anma töreni gerçekleştirildi.Törende Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Rektörümüz Prof. Dr..

KÜLTÜR MİRASI ATÖLYESİ BİR OSMANLI KENTİ: EDİRNE

Not: Katılmak isteyenlerin 15 Ağustos 2017 tarihine kadar özgeçmiş ve portfolyolarını atölye.kultur@gmail.com adresine göndermeleri ve başvuru formunun https://goo.gl/forms/UGdceholKKjXOh1V2 linkinden doldurulması gerekmektedir. Katılımcı listesi 17 Ağustos'ta fb.me/atolye.kultur adresinden duyurulacaktır.

ORYANTASYON

Düzenleyen Birim: Uzunköprü Uygulamalı Bilimler YüksekokuluTarih: 27 Eylül 2017Saat: 10.30