ÖĞRETİM ELEMANINDAN KİTAP

Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümü İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat kürsüsünde görev yapmakta olan Arş. Gör. Dr. Caner Ekizceleroğlu’nun “Hammadde Fiyatlarının Dünya Ekonomisinin İstikrarı Üzerine Etkisi” adlı kitabı yayınlandı. Lap LAMBERT Academic Publishing tarafından yayınlanan eser, www.amazon.com dahil dünya çapındaki pek çok dağıtımcı tarafından satışa sunuldu. Literatüre güncel katıları barındıran eser, teori ve uygulamayı tarihsel süreçte karşılaştırmalı olarak ele almış ve yeni modellemeler kullanılarak dünya ekonomisindeki istikrar arayışları için güncel sonuçlar ortaya koydu. Marmara Üniversitesi İktisat Teorisi Anabilim dalında doktora öğrenimini tamamlayan yazarın uluslararası dergi ve kitaplarda pek çok atfı bulunmaktadır.

YENİ ÖĞRENCİMİZDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası 07-08 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. 57 ilden 548 sporcu katıldığı şampiyonada Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencisi Çiğdem Bora 78 kg. Türkiye Şampiyonu oldu.

YENİ TOPLU SES EĞİTİMİNDE TEMEL YAKLAŞIMLAR SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı seminer çalışmaları kapsamında 30 Kasım 2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi tarafından Toplu Ses Eğitiminde Temel Yaklaşımlar Semineri gerçekleştirildi. Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve &ou..

YENİ “MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ VİZYONU” PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde kurulan Eğitim ve Teknoloji Topluluğu tarafından organize edilen “Microsoft Eğitim Çözümleri Vizyonu” paneli 12 Aralık 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele, Eğitim ve Teknoloji Topluluğu Danışmanı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Araştırma Görevli..