ÖĞRETİM ELEMANINDAN KİTAP

Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümü İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat kürsüsünde görev yapmakta olan Arş. Gör. Dr. Caner Ekizceleroğlu’nun “Hammadde Fiyatlarının Dünya Ekonomisinin İstikrarı Üzerine Etkisi” adlı kitabı yayınlandı. Lap LAMBERT Academic Publishing tarafından yayınlanan eser, www.amazon.com dahil dünya çapındaki pek çok dağıtımcı tarafından satışa sunuldu. Literatüre güncel katıları barındıran eser, teori ve uygulamayı tarihsel süreçte karşılaştırmalı olarak ele almış ve yeni modellemeler kullanılarak dünya ekonomisindeki istikrar arayışları için güncel sonuçlar ortaya koydu. Marmara Üniversitesi İktisat Teorisi Anabilim dalında doktora öğrenimini tamamlayan yazarın uluslararası dergi ve kitaplarda pek çok atfı bulunmaktadır.

ATATÜRK HAYRANI YUNAN RESSAM ESERLERİNİ ÜNİVERSİTEMİZE BAĞIŞLADI

14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri" kapsamında Trakya Üniversitesi bir tanıtım standı açtı. Üniversitemiz standını ziyaret eden Yunan Ressam Dimitris Evkarpidis kendi çizdiği Atatürk resimlerin Üniversitemize bağışladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü çok sevdiğini belirten sanatçı “Trakya Üniversitesinin Sel..

REKTÖRÜMÜZ VE BERABERİNDEKİ HEYET SELANİK BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAKİ RESEPSİYONA KATILDI

11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olmak üzere Türkiye’den beş üniversite katıldı. Katılımc..