MİNİK MAKER’LAR İŞ BAŞINDA

Türk Ekonomi Bankası (TEB), “Minik Maker’ler İş Başında” projesi kapsamında, Edirne Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Salih Akbulut ve Şube Müdürü Mustafa Şahin, KÜSİ İl Temsilcisi ve Trakya Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yard. Doç. Dr. Oğuzhan Erdem, KOSGEB İl Müdürü Veysel Vural ve Trakya Teknopark Genel Müdürü Barış Kocabıyık Edirneli çocuklarla biraraya geldi. Vali Fahri Yücel İlkokulu, Trakya Birlik İlkokulu, 75. Yıl İlkokulu ve Plevne İlkokulu’dan toplam 58 öğrenci maker eğitimi aldı.

Edirne’den start alan proje kapsamında, iki hafta boyunca Bursa, İzmir, Denizli, Konya, Mersin, Gaziantep, Trabzon ve İstanbul’daki 9 TİM-TEB Girişim Evi’nde 72 devlet okulundan 500’ün üzerinde 3. ve 4. sınıf öğrencisine maker eğitimleri verilecek. ‘3 boyutlu yazıcılar’, ‘Arduino’, ‘Kodlama’ ve ‘Makey Makey’ olmak üzere 4 ana başlıkta içi dolu ve geniş kapsamlı maker eğitimleri proje paydaşı Makers Türkiye eğitmenleri tarafından verilecek.
Bu içerik 17 Kasım 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 273 kez okundu.

YENİ ÜNİVERSİTEMİZDE "END NOTE" EĞİTİMİ VERİLDİ

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 12 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonu’nda bilimsel bilgileri toplama, saklama, paylaşma ile tez/makale yazma, atıf yapma, referans listeleri oluşturma gibi birçok özelliğiyle bilimsel araştırma sürecine yardımcı olan "EndNote" veri tabanı eğitim semineri gerçekleştirildi. Etkinliğe akademisyenler ve öğrenciler katıldı.Trak..

YENİ ÖĞRENCİMİZDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası 07-08 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. 57 ilden 548 sporcu katıldığı şampiyonada Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencisi Çiğdem Bora 78 kg. Türkiye Şampiyonu oldu.

YENİ TOPLU SES EĞİTİMİNDE TEMEL YAKLAŞIMLAR SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı seminer çalışmaları kapsamında 30 Kasım 2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi tarafından Toplu Ses Eğitiminde Temel Yaklaşımlar Semineri gerçekleştirildi. Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve &ou..

YENİ “MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ VİZYONU” PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde kurulan Eğitim ve Teknoloji Topluluğu tarafından organize edilen “Microsoft Eğitim Çözümleri Vizyonu” paneli 12 Aralık 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele, Eğitim ve Teknoloji Topluluğu Danışmanı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Araştırma Görevli..