MİMARLIK FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Mimarlık Fakültesi 2015 -2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 30 Mayıs 2016 tarihinde Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burcu Özgüven, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Zaim, Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İbrahim Sezgin, akademisyenlerimiz, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyeleri Yaylı Çalgılar Triosu konseri gerçekleştirildi.

Konserin ardından mezun öğrenciler adına Mimarlık Fakültesi birincisi Mimarlık Bölümü öğrencisi Esma Curavcı bir konuşma gerçekleştirdi.

Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burcu Özgüven törende gerçekleştirdiği konuşmada Mimarlık Fakültesi hakkında bilgi verdi ve mezun öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ederek mezun öğrencilerimizin gelecekte de başarıları olmalarını temenni etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük öğrencileri, aileleri ve akademisyenlerimizi kutlayarak başladığı konuşmasında öğrencilerimizin hedeflerini büyük tutmaları ve çalışmalarını coğrafya ile sınırlamadan tüm dünyayı hedeflemeleri gerektiğini belirterek öğrencilerimizin Türkiye’nin en tarihi şehirlerinden biri olan Edirne’de Sinan’ın onlarca yapısı altında kaliteli bir eğitim aldıklarını belirtti.

Ardından protokol tarafından dereceye giren öğrencilerimiz başta olmak üzere öğrencilerimize mezuniyet belgeleri protokol ve hocalarımız tarafından verildi. Tören meslek andının okunmasının ardından keplerin fırlatılması ile sona erdi.
Bu içerik 30.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1552 kez okundu.