KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU

1993 yılından itibaren 24 yıllık tecrübe ile beraber 2017 yılında Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavları bu yıl 55 kişilik kadro ile 7 gün  boyunca gerçekleşecektir. Özel Yetenek Sınavların her aşaması kamera ile kaydedilmekte olup, adaylar sınav esnasında itirazlarını anında yapabilmektedir. Ayrıca bu süre için hiçbir öğretim üyesi, öğretim elemanı ve idari personel ek ücret almayarak titizlikle görevlerini yerine getirmektedir.  2017 Yılında 39 kişinin katıldığı Yabancı Uyruklu Giriş Sınavlarını başarılı bir şekilde sonuçlandıran bu ekibimiz, aynı şekilde 2229 kişinin başvurduğu 2017 Özel Yetenek Giriş Sınavlarını da başarılı bir şekilde sonuçlandırmayı hedeflemektedir.

Sınav Programı için tıklayınız
Bu içerik 15 Ağustos 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1294 kez okundu.

YENİ TETOVA ÜNİVERSİTESİNDEN ZİYARET

Makedonya Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arber Çeliku ile birlikte 19 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar da katıldı. Bir sonraki toplantısı..

YENİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon dersi gerçekleştirildi. 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür Er ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Tekbaş Atay ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri katıldı.Fakültemize yerleşen öğrencil..