KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU

1993 yılından itibaren 24 yıllık tecrübe ile beraber 2017 yılında Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavları bu yıl 55 kişilik kadro ile 7 gün  boyunca gerçekleşecektir. Özel Yetenek Sınavların her aşaması kamera ile kaydedilmekte olup, adaylar sınav esnasında itirazlarını anında yapabilmektedir. Ayrıca bu süre için hiçbir öğretim üyesi, öğretim elemanı ve idari personel ek ücret almayarak titizlikle görevlerini yerine getirmektedir.  2017 Yılında 39 kişinin katıldığı Yabancı Uyruklu Giriş Sınavlarını başarılı bir şekilde sonuçlandıran bu ekibimiz, aynı şekilde 2229 kişinin başvurduğu 2017 Özel Yetenek Giriş Sınavlarını da başarılı bir şekilde sonuçlandırmayı hedeflemektedir.

Sınav Programı için tıklayınız
Bu içerik 15.08.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 2022 kez okundu.