İPSALA MESLEK YÜKSEKOKULUNDA ROBOTLAR YARIŞTI

2014-2015 Güz Dönemi Sistem Analizi ve Tasarımı dersi kapsamında Elektronik ve Otomasyon Bölümü Öğretim Üyelerinin danışmanlığında Elektronik Teknolojisi Programı ikinci sınıf öğrencilerinin hazırladığı robotlar yarıştı.

İpsala’da Meslek Yüksek Okulu tarafından ikincisi düzenlenen robot yarışması kendi içinde en iyisini seçerek Edirne’de gerçekleşecek olan robot yarışmasına hazırlanıyor.

5 farklı kategoride düzenlenen yarışmalara toplam 12 mobil robot katıldı. Yarışmalar; mini sumo, sumo, engelden kaçan, çizgi izleyen kısa parkur ve çizgi izleyen uzun parkur olarak düzenlendi.

Elektronik Otomasyon Bölüm Başkanı Aydın Güllü organizasyonunda Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Erdem ve Yrd. Doç. Dr. Gökhan Koçyiğit’in misafir olarak katıldığı yarışmada İpsala Meslek Yüksek Okulu  Öğretim Üyeleri ve öğrencileri yarışmacılara büyük destek verdiler.

Dereceye giren öğrencilere sertifikaları Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Erdem, Yrd. Doç. Dr. Gökhan Koçyiğit, Yrd. Doç. Dr. Hayati Arda ve Öğr. Gör. Ozan Akı tarafından verildi.

Bu içerik 13.01.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1960 kez okundu.