III. BALKAN ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR SPOR OYUNLARI YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi tarafından düzenlenen, Dışişleri Bakanlığı ve Başbakanlık Tanıtma Fonu’nun  desteği ile özel gereksinimli çocuk ve gençlerin toplumla bütünleşmelerini sağlamak ve bu konuda toplumsal duyarlılık ile farkındalık yaratmak amacıyla; Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya, Arnavutluk, Kosova, Sırbistan, Slovenya ve Bosna-Hersek ile Ülkemizden Edirne, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli ve İstanbul illerinden özel gereksinimli çocukların katılımı ile gerçekleştirilen “III. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları” Yürüyüşü 11 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirildi. Yürüyüş Vali Dursun Ali Şahin, Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Edine Milli Eğitim Müdürü Vekili Kemal Soytürk, sporcular, öğrenciler ve halkın katılımı ile gerçekleştirildi. Rektörümüz yürüyüş öncesinde sporcular ile bir araya gelerek sohbet etti.

Edirne Belediye Bandosu eşliğinde 25 Kasım Stadyumu önünden başlayıp, Edirne Belediyesi önünde son bulan yürüyüşe halk büyük ilgi gösterdi. “Hepimiz Aynı Takımdayız” sloganı ile düzenlenen III. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları 12-13 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenecek etkinlikler ile devam edecektir.

Bu içerik 11 Mayıs 2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1004 kez okundu.

YENİ TETOVA ÜNİVERSİTESİNDEN ZİYARET

Makedonya Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arber Çeliku ile birlikte 19 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar da katıldı. Bir sonraki toplantısı..

YENİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon dersi gerçekleştirildi. 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür Er ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Tekbaş Atay ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri katıldı.Fakültemize yerleşen öğrencil..