I. AKDENİZ KEMAN BULUŞMALARI USTALIK SINIFI ÇALIŞTAYI

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi ve Müdürü Doç. Ahmet Hamdi Zafer 03-08 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenen "I. Akdeniz Keman Buluşmaları Ustalık Sınıfı Çalıştayı"na eğitimci olarak katılmıştır. Aralarında Avrupa'nın önemli sanatçılarından İspanyol kemancı Prof. Anna Baget, İtalyan kemancı Prof. Samuele Galeano ve Yunan kemancı Prof. Spyros Gikontis'in de bulunduğu bu etkinlik çerçevesinde yapılan çalıştay sonrası düzenlenen konserde Doç. Ahmet Hamdi Zafer Üniversitemizi ve Ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmiştir.
Bu içerik 13 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 291 kez okundu.

20. YÜZYILIN SON SOYKIRIMI: SREBRENİTSA KONFERANSI VE 100 KARİKATÜRLE SREBRENİTSA SOYKIRIMI SERGİSİ

Üniversitemiz Balkan Araştırma Enstitüsü tarafından Srebrenitsa Soykırımının 22. Yılı anısına düzenlenen 20. Yüzyılın Son Soykırımı: Srebrenitsa Konferansı ve 100 Karikatürle Srebrenitsa Soykırımı Sergisi 13 Temmuz 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde düzenlendi. Sergi açılışına ve konferansa Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büy&uum..

ENDONEZYA CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSU HERRY SUDRADJAT’DAN ZİYARET

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Herry Sudradjat ve beraberindeki heyet 19 Temmuz 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyarette etti. Bilimsel ve kültürel konuların ele alındığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Endonezya 260 milyon nüfusu, dünyanın en büyük 16. ekonomisine sahip dost ve kardeş bir Ülke. Bizi birbirimize bağlayan tarihi bağla..