I. AKDENİZ KEMAN BULUŞMALARI USTALIK SINIFI ÇALIŞTAYI

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi ve Müdürü Doç. Ahmet Hamdi Zafer 03-08 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenen "I. Akdeniz Keman Buluşmaları Ustalık Sınıfı Çalıştayı"na eğitimci olarak katılmıştır. Aralarında Avrupa'nın önemli sanatçılarından İspanyol kemancı Prof. Anna Baget, İtalyan kemancı Prof. Samuele Galeano ve Yunan kemancı Prof. Spyros Gikontis'in de bulunduğu bu etkinlik çerçevesinde yapılan çalıştay sonrası düzenlenen konserde Doç. Ahmet Hamdi Zafer Üniversitemizi ve Ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmiştir.
Bu içerik 13 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 400 kez okundu.

TETOVA ÜNİVERSİTESİNDEN ZİYARET

Makedonya Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arber Çeliku ile birlikte 19 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar da katıldı. Bir sonraki toplantısı..

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon dersi gerçekleştirildi. 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür Er ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Tekbaş Atay ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri katıldı.Fakültemize yerleşen öğrencil..