I. AKDENİZ KEMAN BULUŞMALARI USTALIK SINIFI ÇALIŞTAYI

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi ve Müdürü Doç. Ahmet Hamdi Zafer 03-08 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenen "I. Akdeniz Keman Buluşmaları Ustalık Sınıfı Çalıştayı"na eğitimci olarak katılmıştır. Aralarında Avrupa'nın önemli sanatçılarından İspanyol kemancı Prof. Anna Baget, İtalyan kemancı Prof. Samuele Galeano ve Yunan kemancı Prof. Spyros Gikontis'in de bulunduğu bu etkinlik çerçevesinde yapılan çalıştay sonrası düzenlenen konserde Doç. Ahmet Hamdi Zafer Üniversitemizi ve Ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmiştir.
Bu içerik 13 Temmuz 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 444 kez okundu.

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..

YENİ SRİ LANKA VE TÜRKİYE İLİŞKİLERİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

“Sri Lanka ve Türkiye İlişkileri” adlı konferans Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salonu’nda 17 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Konferansa Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohıdeen Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, akademisyen ve öğrenciler katıldı.   S..