“GEÇMİŞİ TARAMAK” İSİMLİ ATÖLYE ÇALIŞMASI

Üniversitemiz Mimarlık Bölümü ve Democritus Üniversitesi Mimarlık Bölümü iş birliğiyle 08-12 Haziran 2015 tarihleri arasında “Geçmişi Taramak” başlıklı uluslararası atölye çalışması gerçekleştirildi.

Atölye kapsamında Prof. Nikolaos Lianos, Anastasios Stamnas ve George Angelis tarafından üç boyutlu dijital mekan tarama programının özellikleri, kullanım alanları ve bu yolla belgelenmiş yapılardan örneklerin sunumları yapıldı. Daha sonra on bir Türk ve altı Yunan olmak üzere toplam on yedi öğrencinin katıldığı tarama ve belgeleme çalışmaları Mimarlık Fakültesi binasının kuzeybatı bölümü örnek seçilerek tarama ve fotoğraflama çalışmaları yapıldı. Üç boyutlu modellemelerin paylaşıldığı sunum bölümü ile beş günlük atölye çalışması sona erdi.
Bu içerik 22.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1822 kez okundu.