FİNANSÇI OLMAYANLAR İÇİN FİNANS EĞİTİMİ

Edirne TİM-TEB Girişim Evi tarafından düzenlenecek olan finansal planlama eğitimine tüm ilgililer davetlidir. 

Yer: Edirne TİM-TEB Girişim Evi

Tarih: 7 Şubat 2017, Salı

Saat: 14.00-17.00

Eğitmen: Fatih Canan

 

LCV: Eğitime katılmak isteyen girişimcilerimizin ve firmalarımızın “ad, soyad, telefon ve e-mail” bilgileriyle n.turan@girisimmerkezi.com üzerinden kayıt yaptırmaları rica olunur.

 

Fatih Canan – Kısa Özgeçmiş:

‘’Fatih CANAN, 1985 Kayseri doğumludur. 2004 yılında Erciyes Üniversitesi Endüstri Mühendisliği ile başladığı öğrencilik hayatını, 2008 yılında İsveç’in Vaxjö Üniversitesinde tamamlamıştır.

Mezun olduğu 2008 yılından bu yana Girişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nin eğitim ve danışman kadrosunun bir parçası olan Fatih CANAN, çeşitli eğitim ve danışmanlık projelerine hayat vermiştir.

Satış-Pazarlama ve Girişimcilik alanlarında uzmanlaşan Fatih CANAN, 5 yıllık Ankara görevinin ardından, 2013 yılından itibaren şirketin İstanbul merkezinde faaliyet göstermektedir. Hali hazırda firmanın müşterileri arasında yer alan Türk Ekonomi Bankası ile yürütülen projeler kapsamında İstanbul’da kurulan TEB Girişim Evi’nin genel yönetiminden sorumlu eğitmen ve danışman olarak faaliyet gösteren Fatih CANAN, girişimcilik ekosisteminin gelişmesine yönelik katkıda bulunmaktadır.’’

Bu içerik 27.01.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 898 kez okundu.