FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜNDE DEVİR TESLİM

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne vekâleten atanan Prof. Dr. Murat Yurtcan, görevi Müdür Prof. Dr. Mustafa Özcan’dan devraldı.

Doç. Dr. Ferhat Karabulut ve Doç. Dr. Hacı Ali Güleç, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmişlerdir.

Prof. Dr. Murat Yurtcan Kimdir?

20.06.1969 yılında Edirne’nin Meriç ilçesinde doğdu. İlkokulu aynı ilçeye bağlı Serem Köyü’nde ve Ortaokulu Akçadam’da tamamladıktan sonra, lise öğrenimini 1986 yılında Edirne Lisesi’nde tamamladı. 1990 yılında Trakya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü'nden mezun oldu. 1991’de Trakya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü'nde Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. Kasım 1994’te yüksek lisansını, Şubat 2004’de doktorasını Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Biyoloji Anabilim Dalı’nda tamamladı. 19 Nisan 2010 tarihinde doçent olan Murat Yurtcan, 12 Ağustos 2015’te Profesör kadrosuna atandı.

3 yıl Biyoloji Bölümü Bölüm Başkan Yardımcılığı, 3 yıl Fen Fakültesi Dekan Yardımcılığı, 4’er yıl Fen Fakültesi Fakülte Yönetim Kurulu ve Fakülte Kurulu’nda Doçent üye olarak görev yapan Prof. Dr. Murat Yurtcan 11.08.2016 tarihinde Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’ne Müdür olarak atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Bu içerik 19.08.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 2987 kez okundu.