EDİRNE İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLER BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ’NDEN ZİYARET

Edirne İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Şenol Günday ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kızıl ile Edirne İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Ziraat Mühendisi Murat Pazarlı, Türkiye Ziraat Odası Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve İpsala Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan 26 Ocak 2016 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi ve Edirne İli Halk Elinde Karacabey Merinosu Islahı Proje Lideri Yrd. Doç. Dr. Süleyman Kök de bulundu.

Ziyarette Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) tarafından 2015 yılında Edirne’de başlatılan Edirne İli Halk Elinde Karacabey Merinosu Islahı Projesi görüşüldü. Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Üniversite olarak bölgesel tarımsal faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirterek bu tarz faaliyetleri her zaman destekleyeceklerini ifade etti.
Bu içerik 26.01.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 2742 kez okundu.